Hvorfor du brug for osmannerne

March 14

Hvorfor du brug for osmannerne

Når du ønsker at sparke op dine fødder i slutningen af dagen, tilføje ekstra siddepladser til en fest, fastsat en bakke fyldt med snacks eller tilføje et stænk af stil til dit hjem, er en osmannisk din bedste ven. Osmannerne er blandt de mest alsidige, dekorative og funktionelle møbler du kan tilføje til din stue indretning. Udforske overfloden af osmanniske figurer, størrelser, typografier og farver til at vælge den, du skal bruge til dit formål. Gøre din egen osmannerne med grundlæggende snedkeri og polstring færdigheder, eller finde muligheder i detailforretninger og online i en bred vifte af stilarter og priser.

At hvile dine fødder

En osmannisk parret med en lænestol eller sofa giver en fodstøtte, der gør sidder med en god bog en behagelig fornøjelse, for ikke at nævne en ergonomisk oplevelse. Teste osmannerne på lokale møbler forretninger at finde en der giver et passende areal, og der er den bedste højde for dig. En ekstra fordel af osmanniske som fodstøtte er, at det giver en tiltalende bed nemlig en pet, der ønsker at putte rundt om dine fødder.

Som ekstra siddepladser

Osmannerne blande ind i din stue indretning naturligt men kan anvendes på et øjebliks varsel at give fleksibel ekstra siddepladser til fester og improviseret sammenkomster. Børn elsker klatring på osmannerne; flere kan passe på en, når du ser en film eller spille et spil på sofabordet. Mens siddende på en skammel ikke kan være behageligt for lange perioder, er det perfekt egnet til typerne af lejligheder når folk kredser omkring og har brug for en midlertidig aborre.

Som sofaborde

Mange osmannerne flade toppe er ideel hvile spot for en bakke med snacks og cocktails eller te. En vase med blomster på en bakke gør en hentning præsentation; Brug en tomme bakke for spil kort. Hvis du har en smuk osmanniske, der ikke er særlig behageligt, konvertere det til et bord fuld tid ved at tilføje en dekorativ bakke og en lampe.

Fordi de ser godt ud

Osmannerne kommer i alle mulige form og størrelse du kan forestille dig. To terning-formede enheder i lyse farver gør moderne stue føler munter. En stor, lav cirkulære eksempel dækket i mørkt læder polstring føles opskalere og maskulin. Flere bittesmå osmannerne beklædt med gobeliner og forskønnet med tassles tilføje eklektisk varme til et rum fyldt med tekstur.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com