Hvorfor en Air Conditioner blæse kold luft i 15 minutter derefter afslutte?

July 16

Hvorfor en Air Conditioner blæse kold luft i 15 minutter derefter afslutte?

En air conditionere enhed er designet til at holde sin udpegede værelse cool. Under brug, kan du opleve et øjeblik når cool luftstrømmen eller hele enheden slukker efter et par minutter. Dette fænomen kunne have noget at gøre med den interne kompressor, den interne køling element, dræning eller en strømafbrydelse. .

Kompressor

Hvis din air conditionere blæser kold luft, slukker og derefter tænder tilbage på igen efter få minutter, så værelset måske har nået udpegede klimaanlægget køling temperatur. Når sæt termostaten niveau er nået inden for rummet, en indre sensor læser temperaturen og forvandler kompressor ud, forlader blæseren kører for at cirkulere luften i rummet. Når temperaturen i rummet raises, kompressoren vender tilbage på at aktivere den afkøling element. Kompressor og køling element fortsat køre, indtil temperaturen i rummet når den ønskede termostat indstilling igen.

Spoler

Hvis spolerne inden for air conditionere enhed fryse, enheden måske slukker efter et par minutter som en sikkerhedsforanstaltning. Før du tænder apparatet igen, tillade spoler til at tø. Indstille klimaanlægget fan til høj og hæve termostaten for at fremskynde den optøning proces. Tillad 30 minutter til en time for bredbånd at tø før gradvist sænke termostaten.

Dræning

Hvis air conditionere enhed udstyret med en "Tør" cyklus og er kompakt, tillader enheden opsamlet fugtighed at ophobe sig i en indre afløb pan eller nedløbsrøret inden for enheden. Når afløbet pan eller nedløbsrøret er fyldt, skal den Afløbsarmatur. Hvis fuld drain pan eller nedløbsrøret ikke er drænet, slukker enheden som en sikkerhedsforanstaltning. Tømme afløb pan, før du tænder enheden tilbage på. Frakoble enheden og flytte det til et afvandingsomraade. Skru afløbet hætten på lavere bagsiden af enheden, fjerne stemplet fra nedløbsrøret og gør det muligt at løbe udenfor eller i et badekar. Når enheden er helt afladt, sætte den tilbage i.

Magt

Hvis enheden blæser kold luft i 15 minutter og pludselig slukker, afmonterer enheden for at nulstille forbindelsen. Der kunne have været en spændingsbølge, som ramte den elektriske installation af enheden. Tilslut enheden igen og tryk på knappen "Reset" på AC-stik. Hvis enheden ikke kan vende tilbage på, inspicere den breaker, der styrer enheden. Hvis parameteren breaker er i positionen "Off" eller midterste, flip kontakten tilbage over til "På" position. Tænde AC-enhed.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com