Hvorfor en Bosch opvaskemaskine ikke fyldes med vand

January 30

Bosch er et tysk firma, der tilbyder teknologiløsninger, herunder forbrugernes apparater. Virksomheden tilbyder tre forskellige typer af opvaskemaskiner: synlige kontrol, skjult kontrol og brugerdefineret panel. Din opvaskemaskine skal fyldes med vand at starte vask. Hvis din opvaskemaskine balje ikke fyldes op, foretage fejlfinding af problemet, skal du undgå at betale for dyre serviceafgifter.

Vandforsyning

Hvis dit Bosch opvaskemaskine ikke er fyldes med vand, kontrollere, at den er tilsluttet vandforsyningen og at vand indsugningsventilen er tændt. Tjek dit hjem vandtryk. Tilslut en vand trykmåler til linjen, og se om det er mindst 30 psi. Hvis vandtrykket er lav, afvente vandtryk til at vende tilbage til normal, og slukke vandet i nogen anden del af hjemmet. Hvis vand indsugningsventilen utæt eller ikke dreje let, skal du udskifte den. Indsugningsventilen forbinder med hjem og opvaskemaskine slanger. Skru ventilen fra monteringsbeslagene, og fjerne slanger for at erstatte enheden.

Slanger

Hvis dine slanger er bøjet eller tilstoppet, vand enten indtaste ikke dit badekar på alle, eller vand kan sive ind. Ret slangen, hvis det er snoet, og rengøre slanger og vandfiltre hvis tilstoppet med snavs. Hvis du kan se vand siver ud af slangen, kan det revne eller punkteret. Erstatte inlet-slangen.

Magt

Dit Bosch opvaskemaskine kan stoppe fyldet i midten af cyklus. Dette indikerer normalt, at du har haft en strømsvigt. Vente på power til at komme tilbage, og genstarte cyklussen. Kontroller, at opvaskemaskinen ikke er unplugged. Nulstille dit hjem circuit breaker hvis trippede, eller erstatte sikringer med nye. Kontroller opvaskemaskine ledninger og døren skifte. Skifte ud nogen ledninger, der er sort eller korroderede, og erstatte dørkontakt, hvis defekte.

Yderligere spørgsmål

Parameteren float ligger på gulvet i opvaskemaskinen. Denne parameter er omfattet af en plastik cylinder, der bevæger sig op og ned at lade vandet i opvaskemaskinen. Hvis parameteren er fast på plads, vil ikke din balje fylde. Tryk på kontakten til at frigive det hvis fast, og fjerne enhver vare eller mad blokering komponenten. Hvis parameteren ikke vil flytte, skal du få en ny. Kontroller, at den tidligere vask er afsluttet. Alternativt kan du trykke på "Annuller" for at stoppe den aktuelle cyklus. Du har måske angivet forsinkelse-start-tilstand. Annullere forsinkelse-start cyklus.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com