Hvorfor en Bougainvillea har ingen blomstrer

January 17

Hvorfor en Bougainvillea har ingen blomstrer

Indfødte til Brasilien, Bougainvillea er en tropisk plante, der er undertiden benævnt "papirblomster." Dens mærkbar blomstrer er faktisk tre store, papery dækblade, som omgiver plantens egentlige blomster, som er små og hvide. Det er disse dækblade, som giver planten dens farve og er en del af appellen af voksende dem. Der er dog visse betingelser, som kan forårsage en bougainvillea undlader at blomstre.

Lys

Placeringen af bougainvillea vil påvirke dens evne til at blomstre. Denne type anlæg kræver fem eller flere timers fuld sollys om dagen for ordentlig blomstrer. Hvis det er beliggende i et område, hvor der er fuld eller delvis skygge, vil det vokse men antallet af blomster og farverige højblade kan være minimal. Hvis dette er tilfældet, kan flytte det til et sted, der modtager mindst fem timer i solen afhjælpe problemet.

Forkert befrugtning

Overfertilization vil øge bougainvillea vegetative vækst, men det vil også hindre dens evne til at blomstre. For at gøde din bougainvilleaer, bruge 1 tbsp. lige hibiscus gødning hver tre til fire uger i foråret og sommermåneder eller en vandopløselig gødning i halv styrke. I de sene efterår og vinter måneder, stoppe befrugtning helt.

Jorden plantning

Bougainvillea, der er plantet i jorden er langsommere til at blomstre end dem, der er potteplanter. Efter den indledende jorden plantning, vil denne type anlæg vokse hurtigt. Indtil denne hurtige vækst bremser og planten liggende i sin placering, bliver blomstrende minimal til ikke-eksisterende i to eller flere år. I løbet af denne tid anlægget vil reagere bedre for at forsømme som gødskning og vanding vil yderligere udsætte den blomstrende proces.

For meget vand

Bougainvillea, der er overdrevent vandes kan undlade at blomstre. Generelt må jorden lidt tørre mellem vandingerne. Afhængigt af den jord, miljø, plante og pot størrelse, mængden af vand kan være nødvendigt at justere. Tillad planten tørre næsten til punktet af visnende mellem hver vanding indtil det begynder at blomstre. Når anlægget begynder at blomstre, genoptage en normal vanding tidsplan.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com