Hvorfor en Frigidaire vindue Air conditionere enhed gør en bip støj?

August 19

Bippende lyde er normal under driften af din Frigidaire vindue air condition, som apparatet ændringer cyklusser og indstillinger med jævne mellemrum at holde dit værelse temperatur. Hvis en kontinuerlig bip forekommer, mens du kører klimaanlægget kan være et problem med apparatet snarere end en fælles lyd og kræver professionel reparation at løse problemet.

Vand Drippage

Vandet drypper uden for klimaanlægget, mens maskinen kører, og kører på kondensatoren til at oprette en pinge støj. Pinge støj kan forveksles med en biplyd, og er en normal lyd, som ikke kan fjernes.

Fjernbetjeningen

Air conditionere fjernbetjening styrer indstillingerne cyklus og temperatur, og bipper, når signalet er etableret eller afbrudt. Et bip efter tre minutter af remote inaktivitet angiver fjernbetjeningen ikke længere aktivt kontrol air conditionere, og bipper igen, når der trykkes på en knap på fjernbetjeningen.

Defekt Sensor

Sensoren i air conditionere regulerer den apparat termostat indstilling, og muligvis defekt hvis klimaanlægget bipper under brug. Der vises en fejlmeddelelse under "Temp/Timer", når et problem er opdaget og samtidig bipper afhængigt af fejlen. Kontakt Frigidaire kundeservice på (800) 944-9044 at planlægge en service aftale.

Kompressor

Højeffektiv kompressor gør en hørbar, skingre støj mens klimaanlægget er i brug og kan forveksles med en bippende lyd. Ældre klimaanlæg har ikke en højeffektiv kompressor, men nyere Frigidaire modeller indeholder en kraftfuld kompressor for at give køligere luft, der udsender lyde nær forsiden af apparatet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com