Hvorfor en kedel synge?

November 13

Hvorfor en kedel synge?

Te-kedel er brugt til at koge vand, og de er enten rustfrit stål eller plast. Elkedler er fritstående apparatur, der er lavet af plastic, som forhindrer shock ved elektrisk udladning. Te-kedel kommer i mange forskellige størrelser og former, men de har alle et håndtag og en tud. Nogle har derudover en fløjte, som er en anmeldelse, at vandet har nået sit kogepunkt.

Historie

Te kedler blev skabt i perioden Kamakura 1185 til 1333 e.kr. Første te kedlerne blev oprettet for at koge vand ikke kun til te, men til madlavning og badning samt. De første kedler blev foretaget fra stenen. I midten af 1600-tallet blev te elkedler rundere og højere. Te-kedel fortsatte med at ændre i form - ovale og pæreformet. Til sidst, fløjten blev indført, men ikke alle te elkedler har dem. Fløjten blev opfundet for at advare dig, når vandet har nået sit kogepunkt.

Stovetop te-kedel

Der er to typer af te-kedel--stovetop og elektrisk. De fleste elkedler har ikke en fløjte. Den første type af te kedel var stovetop. Disse kedler anvendes ved at hælde vand i dem og placere dem på komfuret. Den temperatur, ovnen indstilles på bestemmer hvis kedlen vil varme eller kog vandet inde. De fleste stovetop te elkedler omfatter en fløjte--synger når vandet når dens kogepunkt. Fløjten er placeret på toppen af tuden. Separat fløjter kan købt og placeret på elkedler, der ikke har en, selvom disse fløjter kan være svært at finde.

Proces

Fløjte på en kedel synger når vandet inde har nået kogepunktet. Dampen fra det kogende vand strømmer gennem tuden. Det blæser på tværs af en særlig slot på toppen af stedet--fløjte. Når vandet er varmt nok, vil det producere nok damp for at forårsage damp til at vibrere intenst i slidsen. Air resultater i pres, der udstråler ud af fløjte, at skabe en høj slog lyd.

Ræsonnement

Fløjter forhindre dig i at blive brændt. Med stovetop elkedler, ville du har fysisk føle vandet for at fortælle hvor varmt er det, eller Åbn låget og se på hvis det koger. Dette kunne medføre kogende vand plaske op på dit ansigt--brænder du. Du kunne også brændes af feeling vandet. Fløjter er også bekvem - du kan lade vandet madlavning og gå om din forretning andetsteds. Fløjte giver dig besked, når vandet er klar. Nogle elektriske te-kedel har ikke en fløjte. I stedet, de har en lys eller en buzzer, der går ud, når vandet har nået temperaturen på dit ønske. Dette er temperaturen ligger lige efter du hælder i vandet.

Køb

Te-kedel med fløjter kan købes i nogle apparatet butikker. De kan også købes online--cookware.com, nextag.com, maywork.com og katerno.com. Mange gamle gammeldags stovetop te kedler kan findes på anden hånd, butikker, loppemarkeder og online-auktion websteder, som eBay.com. I August 2009, at prisen på stovetop te kedel varierede fra $20 til $60. Antikviteter kan være dyrere.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com