Hvorfor en tomat blomstrer & har ingen frugt

April 30

Hvorfor en tomat blomstrer & har ingen frugt

En moden tomat plukket fra vinstokke har en sødme, der belønner din indsats at dyrke dem. Tomater er generelt let at producere, selv i krukker på terrassen. Nogle gange opstår en situation der tillader dem at udvikle blomster men ikke frugt.

Temperatur

Tomater har brug for en moderat temperatur på højst 70 grader Fahrenheit om natten for at være produktive. Hvis det er konsekvent varmere, og de får ikke tilstrækkelig vand blomsterne vil falde. Blomsterne kan også blive beskadiget, hvis temperaturen falder under 55 grader Fahrenheit.

Bestøvning

Lav fugtighed og varme vind indvirkning negativ tomatplanter. De kræver 40 procent til 70 procent fugt at give mulighed for korrekt bestøvning. Under tørre forhold pollen kan ikke holde til blomster og frugt vil undlade at angive. Forsigtigt spuling planterne med vand kan hjælpe.

Virus

Tomatbronzetopvirus er spredt i tomatplanter af en lille insekt kaldet en thrip. Denne virus bidrager ofte til planter manglende frugt efter blomstring. Købe planter, som er certificeret i virus-fri for at undgå dette problem.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com