Hvorfor en tomatplante vil har ingen blomster

April 5

Hvorfor en tomatplante vil har ingen blomster

Tomater kræver særlig pleje for succes. Nye gartnere kan finde disse planter til at være ligetil og produktive, når de følger de rigtige skridt, men de kan også løbe ind i en række komplikationer, hvis de ikke er forsigtig. Tomatplanter vil nægte at blomstre, for eksempel, af flere grunde.

Udløbsdato

Alle vegetabilske planter har loebetid, eller given voksende sæsoner. De vil ikke blomstre eller bære frugt, indtil de bliver kønsmodne og begrænser sig til vegetativ vækst for første halvdel af deres liv. Kender din tomat kultivar og modenhed datoer til gang din have og beregne blomstrende tid, og ser ikke for blomstrer tidligt i planter liv.

Sæson og temperaturer

Tomater er varm sæson kun planter, der ophøre både blomstrende og frugt produktion i efteråret, til at dø i vinter. Hvis frost nærmer sig, og temperaturerne falder til under 65 grader F stoppe tomatplanter, blomstrende. Flytte tomater indendørs til fortsat produktion eller indtil dem under og vente til foråret og nye beplantninger.

Solen og jordbunden

Tomater kan vokse i skygge, men de vil aldrig blomstre eller bære deres frugt der. De vil ikke trives i jord, der er stramme, våde eller dårlig, og kan bevare deres energi til vækst snarere end blomstrer i en dårlig plantning site. Flytte tomater ud af skyggen og ind i fuld sol til at tilskynde til blomstrende og frugtproduktion. Plant dem i organisk kompost blandet med den naturlige jord at give løs, smuldrende og rige jordbund for væksten. Bland kompost i jorden omkring etablerede planter at give fortsatte jordkvalitet og tilskynde til blomstrende.

Ernæring og vand

Sulten og tørstig tomatplanter vil ikke producere blomstrer eller frugt, men gartnere skal være forsigtige med Hvornår og hvordan de feed disse planter. Ifølge University of Missouri, for meget kvælstof tidligt i planter liv producerer god vegetativ vækst men skader frugt sæt, mens mangel på ernæring begrænser en plantens evne til at producere blomster eller frugt. Give tomater starter 6-24-24 eller 8-32-16 gødning ved plantning og tomat-specifikke gødning på midt i sæsonen, og vandplanter med 2 inches af vand om ugen. Ordentlig ernæring og vand give planterne de ressourcer, de har brug for blomstrende.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com