Hvorfor en tørretumbler tager længere tid at tørre tøj

October 22

Hvorfor en tørretumbler tager længere tid at tørre tøj

Når ventetiden mellem masser af vasketøj synes at blive længere og længere, kan det betyde, at de mekanismer, der styrer tørretumbler varmen er ikke længere fungerer korrekt. Der er en række områder at kontrollere; nogle er nemme og kan korrigeres selv mens andre muligvis en reparationsservice.

Udluftning

Ekstra lang tørretid kan skyldes en blokeret udluftning. Obstruktion kan være fra dyreliv såsom en fugl at blive fanget i det, eller det kunne være en ophobning af støv fra tørretumbleren, har indsamlet over tid. Simpelthen ren kanal for bedre funktion.

Termostat

Termostat i tørretumbleren styrer temperaturen. Hvis termostaten er brudt det vil ikke opvarmes ordentligt, således tørring tid vil blive betydeligt længere. Termostaten kan ikke repareres og skulle udskiftes.

Varmeelement

En tørretumbler indeholder et varmeelement. Hvis tørretumbleren er varme, men tager meget længere tid, endda tre til fire gange så lang tid at varme op, fuldt fungerer varmelegemet ikke korrekt. Når en varmelegemet begynder at brænde ud, vil det skal udskiftes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com