Hvorfor er bier vigtige for vores økosystem?

October 16

Bier er blomst fodring insekter. De har fire vinger, behårede organer og stingers på enderne af deres underliv. Bierne har brug for nektar fra blomster til at overleve. Vi har brug for bierne til at bestøve blomsterne til fødevareproduktion.

Bestøvning

Bier indsamler pollen og nektar fra blomster. Pollen i bruges som et protein. og nektar bruges til energi. En bi bevæger sig fra én blomst til den anden overførsel af pollen, der holder sig til hår på deres kroppe i processen. Dette befrugter plantens.

Bi Suvivial

Bier kan ikke overleve uden blomster. De har brug for nektar i fra blomst til giver dem med fedt, protein, vitaminer og mineraler. Bierne indsamler nektar i en sæk i deres maver, og derefter rejse tilbage til deres bistader og bruge nektar for at gøre honning.

Vores mad kilde overlevelse

Vi afhængige af bier til at befrugte vores mad-producerende anlæg. Uden bier overfører pollen fra én blomst til en anden til at gøde det, afgrøder og planter vil ikke blive befrugtet og bære frugt. Nogle af de frugter og grøntsager, der er afhængige af bestøvning omfatter vandmelon, æbler, pærer, jordbær, mandler, majs, agurker og tomater.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com