Hvorfor er Cedar træ godt?

January 23

Hvorfor er Cedar træ godt?

Forbrugere kan nu vælge mellem kunstig og naturlig træ produkter, som kan være en vanskelig beslutning. Selv om syntetiske træ giver en række fordele over naturligt træ, såsom meget lav vedligeholdelse, har naturtræ sine egne fordele. Cedar træ, for eksempel, forbliver en favorit valg for bygning og ombygning på grund af dens mange fordele.

Identifikation

Før du vælger cedertræ produkter, fortrolig med de sorter, der er tilgængelige. Western red cedar er den mest almindelige form for bygge-og anlægsformål, ifølge Decks.com. Andre sorter omfatter østlige hvid, Atlanterhavet, røgelse, Northern hvid, Port Orford og sydlige røde. Western red cedar er sorten mest rot-resistente og kommer fra den største cedar træ, gør det den mest udbredte produkt. Nogle cedar sorter er nyttige til andre formål end konstruktion. Nordlige white cedertræ, for eksempel, er den mindste tætte kommercielle indenlandske træ produkt, gør det en favorit valg for kanoer. Port Orford er almindeligt anvendt til at producere tændstikker og mine tømmer.

Holdbarhed

Cedar er et ekstremt holdbart tømmer mulighed. Kernetræ er især meget rådne resistente, da det indeholder naturlige konserveringsmidler, der forhindrer svampevækst. Det er desværre blevet mindre tilgængelige og dyrere i de seneste år. Både kernetræ og afgrenet er insektresistente. Hvis cedertræ er korrekt afsluttet, det er egnet til både indendørs og udendørs brug og vil modstå svind mere end andre tømmer sorter. Cedar er også modstandsdygtige over for vridning og vride og reagerer godt på høj luftfugtighed.

Udseende og duft

Cedar har en behagelig aroma og attraktivt udseende. De fleste cedar har en lys, cremet farvede afgrenet og mørkere rødligt kernetræ. Nogle sorter, såsom Western red cedar, har en næsten hvid afgrenet, mens andre er mere gul. Cedar har også en straight, selv korn, der kan opbevares efter forsegling eller farvning. Til et naturligt look, kan du forlade cedar træ ufærdige. Efter et stykke tid træ vil blive forvitret, hvilket resulterer i en grå udseende. Men færdige træ ofte varer meget længere end ufærdige cedertræ.

Flammeudbredelse og varme ledeevne

Cedar træ har en lav spredning af flamme ratio, hvilket betyder, at handsken modstår spredning af brand, hvilket gør det en ideel byggemateriale. Ifølge Western Red Cedar Eksportforening, amerikanske koder fastsat maksimale flamme spredning ratio for væg- og loftsbeklædning til 200, og Western red cedar har en rating på 69. Cedertræ er også en effektiv isolering og varme dirigent på grund af sin lav tæthed og tekstur. Foruden varmeisolering er det også en god støj isolering.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com