Hvorfor er der Frost i min frostfrit køleskab?

July 16

Hvorfor er der Frost i min frostfrit køleskab?

For at fungere effektivt, skal blive optøet køleskabe på en regelmæssig basis. Ellers, isen begynder at blokere for strømmen af luft i maskinen og dens evne til at køle luften. Mange nye køleskabe er "frostfrit", eller indeholder en enhed til at automatisk afrimning maskine på en regelmæssig basis. Men, denne enhed kan bryde.

Brudt Timer

Automatisk optøning systemer består af et varmeapparat, en termostat og en timer, der styrer defrost cyklus. Ifølge Appliance411, timere i af defroster ikke ret ofte og skal være nulstillet eller erstattet. Resultatet afhænger af når uret stopper i orden: Hvis timeren standser arbejdet under normal drift, så køleskabet er aldrig optøet og is hober sig op langs væggene i fryseren. Hvis det standser arbejdet under en afrimning, vil fryser undlade at vende tilbage til køling.

Brudt termostat

Afrimning systemer indeholder også en termostat, der kunne mislykkes. Denne termostat er ansvarlig for at slukke varmelegemet, når et passende afrimning temperatur er nået. Hvis termostaten mislykkes, selv hvis timeren signalerer begyndelsen på en afrimning fase, termostaten er ikke at tænde ovnen og temperatur i fryseren aldrig stiger nok for frost at smelte. En anden mulig symptom på en brudt termostat er en vilde variation af temperaturer i fryseren. Termostaten skal sikre, at fryseren varmer lige nok til at optø en akkumuleret is men ikke nok til at tø fryseren indholdet.

Brudt varmelegeme

Endelig, varmeren sig selv kunne være brudt. Mislykkes varmelegeme, timer og termostat både signalerer at det er tid til at opvarme køleskabet en smule, men varmer undlader at reagere og defrost cyklus ender uden nogen optøning har fundet sted.

Service

Da årsagen til problemet kunne være et vilkårligt antal dele i afrimning system, håndteres problemer bedst af en uddannet appliance tekniker. Kontakte producenten, så problemet kan være dækket af garantien.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com