Hvorfor er der hundredvis af myg omkring mit hus?

October 4

Hvorfor er der hundredvis af myg omkring mit hus?

Myg er frustrerende. De kan gøre enhver tur ind i din værftet et mareridt som de brummer omkring din krop på udkig efter blod og efterlod en kløende welt. Ikke alene er de irriterende, de kan være farlige. Myg er kendt for at bære skadelige sygdomme som West Nile-virus. Heldigvis er der enkle måder at holde myg fra overvældende dit hus og ejendom.

Biologi

Ifølge University of Kentucky kræver vellykket myggekontrol at vide lidt om dem. Hver myg går gennem fire stadier af livet. Nogle arter lægger deres æg på overfladen af stillestående vand. Andre lægger deres æg i bunden af vegetation i områder, der oversvømmer eller i enhver hule container, som en dåse eller spand, der kan lejlighedsvis fylde op med vand. Når vand oversvømmer disse områder, vil æggene klækkes. Når æggene klækker, er larverne kaldet wrigglers. Larverne slippe gennem vandet fodring på mikroorganismer og kommer til overfladen for at ånde. Larverne vokser hurtigt hvis vandet er varmt. De vil så molt og drej ind i pupper kaldet tumblere. Inden for et par dage forvandles tumblere til voksne. Afhængig af vejret, kan hele processen ske så hurtigt som en uge. Voksne hunner lever af blod og kan leve i mere end en måned. Mandlige myg foder på anlægget nektar.

Larve kontrol

Hvis dit hjem er overrendt af myg, er det første skridt du kan tage til fjerne avl websteder. Slippe af med stående vand i spande, tin dåser, gamle dæk, eller noget andet der kan holde vand. Lad ikke vandet stå i flower pot underkopper eller hund retter for mere end to dage. Holde dine tagrender rene og reparere utætte vandhaner eller klimaanlægget enheder. Skift vandet i birdbaths og vadede pools ugentligt. Kontrollere tarps, der dækker både eller ATV'er at sikre ingen vand samling i folder. Stock damme med predacious minnows kendt som myg fisk. De lever af larver og pupper og vil naturligvis reducere populationer. Udfylde huller eller sumpede områder omkring dit hjem til at fjerne stående vand i vådt vejr. Væsentlige, hvis det holder vand, kan det holde myg æg. Hvis du er bekymret over en grøft eller naturområde omkring dit hjem kan du ringe til din lokale offentlige sundhed office for at få det kontrolleret og problemet rettes.

Voksen kontrol

Voksne myg gerne hvile på høje ukrudt eller skyggelagte områder i løbet af dagen. Hvis myg hviler på dit hus i løbet af dagen kan det være fordi dit hus er skyggen af høje træer. Eller de kan blive tiltrukket af høje ukrudt eller andre planter i nærheden af fundamentet for dit hus. Holde ukrudt og planter klar fra fundamentet og holde alle andre planter og træer beskæres. Insekticider kan sprayes på underekstremiteterne af skygge træer og buske og planter i nærheden af huset. Pesticider kan være nødvendigt at genanvendes regelmæssigt og bør anvendes med forsigtighed og i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger.

Myg bårne sygdomme

Myggekontrol er om mere end blot at fjerne en irriterende skadedyr. Nogle myg kan bære dødelige sygdomme. Ifølge Centers for Disease Control, kan myg bære flere former for hjernebetændelse, West Nile virus, Dengue feber, malaria, Rift Valley fever og gul feber. CDC spor udbrud af disse sygdomme og arbejder med lokale regeringer og EPA at hjælpe kontrol problem myg sværme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com