Hvorfor er der hvide pletter på en Hibiscus plante?

February 2

Farverige sort er en stor fordel ved dyrkning af en have, men hvis den hvide pletter på din hibiscus blomst eller et træ ikke var planlagt, du kan stå over for et problem med dit anlæg. Der er en række faktorer, der kan forårsage hvide pletter på hibiscus blomster og træer, og at vide, hvad de er, og hvordan til at bekæmpe dem kan gemme dine planter, og eventuelt hele haven.

Typer af Hibiscus

Efter Master gartner landskabspleje i Fort Lauderdale, Florida, kaldes hibiscus planter undertiden "dronningen af buske" på grund af deres store udvalg af anvendelser, farver og typografier.Mere end 30 arter af hibiscus er almindeligt dyrket i havecentre, planteskoler og hjem haver i hele USA. Fancy hibiscus arter Opret fængslende farver, og er ofte vist på professionelle havearbejde shows. Disse arter vokser generelt at være kun 2 fod høje. Derimod kan større busk hibiscus dyrkes udendørs nå 15 fod. Nogle vokser også som små træer.

Pletter på planter

De hvide pletter på din hibiscus kan variere afhængigt af hibiscus du vokse. Hvis du voksende buske eller små planter, kan hvide pletter på bladene være et tegn på solen stress på anlægget.Ifølge Hidden Valley Hibiscus i Bonsall, Californien, hibiscus reagere på sollys som mennesker gør. Moderat sollys vil hjælpe en hibiscus plante vokse og trives, men for meget kan være farligt. Som solskoldning på menneskers hud er små hvide pletter et tegn på for meget udsættelse for direkte sollys.

Behandling af planter

For pletter på buske og mindre planter som følge af intens eksponering for direkte sollys, behandle problemet ved at reducere sollys eksponering. Flytte potteplanter til et område, hvor de vil modtage mindre direkte sollys eller flytte dem ud i solen efter to til tre timer af direkte sollys.Buske eller planter uden for der er sværere at flytte, overveje plantning højere træer eller buske ved siden af din hibiscus; Da solen rejser overhead, vil det delvist skjult af de højere planter, giver hibiscus nogle relief. Du kunne også beg paraplyer eller markiser nær hibiscus efter to til tre timers direkte sollys hver dag for at reducere solen.

Pletter på træer

Hvide pletter på hibiscus træer vises ofte på træstammer og grene. I modsætning til steder på blomster eller buske, er disse pletter ikke forårsaget af anlægget selv.Hvide pletter på en hibiscus tree er en infektion forårsaget af et insekt, kendt som "pinnaspis strachani" eller sne skala. Sne skala er meget almindelige i de sydlige og østlige områder af USA. Bugs lægger sig til at træ bark og foder fra træets næringsstoffer.

Behandling af træer

Den sværeste del om behandling af sne skala er, at traditionelle insekticider ikke påvirker dem. Væsner bor inden for en tyk, beskyttende shell, der insekticider ikke kan trænge igennem.Den bedste behandling for sne skala er gartneri olie, som er tilgængelig på de fleste havecentre og planteskoler. Anvende olie direkte til de hvide pletter, eller for større problemer, spray olie på planterne. Aldrig anvende dette i direkte sollys, men, som opvarmet olie kan brænde planterne.Husk, at andre olier, som WD-40, vil have samme effekt på sne skala, men kan potentielt skade eller pletten træet. Hvis det overhovedet er muligt, brug gartneri olie.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com