Hvorfor er et digitalur hurtigt?

February 5

Hvorfor er et digitalur hurtigt?

Mekaniske ure, såsom et armbåndsur, stole på fjedre og mekanismer til at holde styr på tiden; digital ure bruge krystaller og radiosignaler til at gøre det samme. Selv om mekaniske ure ofte løbe hurtigt eller langsomt, er det ikke almindeligt, at et digitalt ur til at løbe hurtigt eller langsomt. Hvis et digitalt ur holder styr på tiden unøjagtigt, er der flere problemer, der kunne være skyld i.

Grundlæggende

Digital ure bruger en oscillator for at spore tid. Typisk, en digital ur oscillator kommer i form af et glas krystal, der roterer og lidt ændrer form, når en elektrisk ladning passerer. Når Krystallen ændrer form, udsender det en svag lyd, der er omdannet til et elektronisk signal på en fast frekvens og 60 Hz. En serie af justerbar tællere reducere den krystal svingning til en sats på 1 Hz pr. sekund, som hans montering fordi 1 Hz er repræsentant for en omdrejning pr. sekund. Med en sats på 60 rotationer pr. minut, er digitalt ur sat til at holde styr på tiden. Hvis justerbar tællere er indstillet til den mindste afvigelse i begge retninger, vil uret løbe hurtigt eller langsomt.

Atomare ure

Atomare ure er digitale ure, der er afhængige af radiosignaler at sikre nøjagtig ved at holde. Disse typer af ure fungerer på samme måde som en standard digital ur, men gøre radio kontakt med det nationale Institut for standarder og teknologis atomur radiostation i Boulder, Colorado Denne radiostation, WWVB, udsendelser på 60 KHz radio frekvens gennem en 50.000 watt antenne. Hvis et atomur løber hurtigt ved et minut eller to, dens krystal oscillator er tilbøjelige til at bebrejde, men hvis det løber hurtigt af timer, NISTS udsendelse er sandsynligvis skyld. Afhængigt af hvor ofte et atomur er programmeret til at tappe NIST-udsendelse, er problemet normalt fast ved næste gang uret opdateringer.

Bruger-forårsaget problemer

Mange digitale ure er bygget ind i sengen radio enheder, der har et vækkeur. Hvis du bruger enheden som en metode til at vågne op om morgenen, kan din semi-bevidste sindstilstand være årsag til dit digitale ur kører hurtigt. For eksempel, hvis din omtågethed, du nå til "Snooze"-knappen, når alarmen går i gang og er nødt til at trykke på knappen to gange for at få det til at fungere korrekt, kan du blive ramt knappen "Minut" på den første prøve i stedet for "Snooze"-knappen. Det kan gå ubemærket hen på først, men i en uge eller deromkring, vil det være indlysende uret kører hurtigt.

Overvejelser

Selvom digitale ure køre hurtigt eller langsomt mindre hyppigt end deres mekaniske kolleger, er det ikke ualmindeligt, at det sker. Som et mekanisk ur, den eneste måde du kan lave et digitalur unøjagtige Tidsmålingen er at synkronisere og manuelt justere uret regelmæssigt--medmindre det er et atomur, i hvilket tilfælde vil radioudsendelse i sidste ende ordne tiden automatisk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com