Hvorfor er Evergreens grøn?

April 17

Hvorfor er Evergreens grøn?

Stedsegrønne træer bo grønt året rundt samtidig holde deres blade fra den ene til 20 år, ifølge den Cornell Center for materialeforskning. Blade, kaldet nåle, stole på specielle tilpasninger, der bidrager til deres året rundt farve.

Fotosyntese

I modsætning til løvfældende træer, der går i dvale om vinteren, er evergreens i stand til at lave mad året rundt gennem fotosyntese. Evergreens kræver vand til photosynthesize, så de er afhængige af en voksagtig belægning, der dækker nålene og gemmer vand. Da træet kan få adgang til vand til enhver tid, producerer den mad uanset sæsonen, at hjælpe træet for at forblive grøn.

Klorofyl

Evergreens bo mørkegrøn som en indikation af at bladene indeholder en stor mængde af klorofyl. Klorofyl absorberer solen for at give det den energi, træet skal trives og vokse.

Små blade

Idaho skov produkter Kommissionen mener forskere, at en stedsegrønne blade er ligesom alle andre træet, men de er rullet op meget stramt. Den stramt bundet, kanyle-lignende blade medvirke til at reducere vand fordampning, hjælper med at holde træet grønne året rundt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com