Hvorfor er flise diset efter anvender injektionsmørtel?

March 7

Installation

Når du installerer flise, spredt du typisk injektionsmørtel over hele området, tvinger det til sprækker mellem fliserne. Som du injektionsmørtel, bør du tørre overskydende fugemasse ud fliserne, så at det ikke hærde og blive vanskeligt at fjerne. Dette skal gøres ofte, og bør ikke vente indtil en hel afdeling er komplet. Når du er færdig, vil du stadig har en injektionsmørtel rester på fliser. Det er bare alt for svært at fjerne det hele.

Rest

Injektionsmørtel resten vil tørre og blive en diset film der dækker din flise. Tykkelsen af denne tåge er baseret på hvor godt du har renset som du anvende injektionsmørtel. Du skal fjerne det diset oprustning efter din injektionsmørtel har tørret, og før du forsegle dine fliser. Nogle haze vil være let at fjerne og kan kun kræve en våd klud, men andre muligvis en løsning eller speciel kemikalie at bryde det.

Fjernelse af hårdnakkede Haze

Hvis DIS bliver vanskeligt, kan du prøve at bruge en opløsning af eddike og vand. Dette vil normalt gøre tricket, selvom du måske nødt til at gøre det flere gange for at sikre du får det hele. Når dis er fjernet, vente et par timer for alt til helt tørt, så du kan tjekke det en sidste gang. Hvis du er tilfreds med udseendet, forsegle flisen og injektionsmørtel til at holde ud pletter, snavs og andre forurenende stoffer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com