Hvorfor er Grub-orme overtager min værftet?

July 23

Hvis du tilling din have og mærke lidt orme med mørkebrunt hoved og cremefarvede organer i jorden, er så din værftet befængt med grubworms. Grubworms orlov gule pletter af døde græs overalt også skader køkkenhaver. Grubworms trives i visse betingelser, der resulterer i dem tager over græsplænen.

Grubworm skader

Grubworms forbruge rødder, dræbe græsset eller planter under jorden. Græs og planter er mest modtagelige for grubworm skader under senere sommermånederne, når planterne er svageste fra varmen. Grubworms ikke dø eller flytte i løbet af vinteren. De graver dybere i jorden undgå værst af kulden og derefter genopstå i foråret reinfesting din plæne.

Grubworm betingelser

Grubworms er mere tilbøjelige til at angribe plæne med græs græs såsom Bermuda eller St. Augustine græs. At tillade weed populationer også giver grubworms mere mad, hvilket øger deres befolkning. Grubworms æder også grøntsager, prydplanter græsser og andre planter. Disse forskellige planter, føre især når de kombineres, til en høj grubworm befolkning.

Grubworm behandling i efteråret

Behandle et grubworm angreb i efteråret månederne September og oktober med en kornet insekticid. Drys insekticidet over området befængt med grubworms. Vand området grundigt efter programmet insekticid.

Grubworm behandling i sommeren

At slippe af med en grubworm angreb i sommermånederne juni og juli, når grubworms gør mest skade kræver behandling med et insekticid, specialdesignet til grubworm skadedyrsangreb. Check etiketten af din insekticid til at sikre, at det er for grubworm fjernelse. Insekticidet bør ikke blot fjerne grubworms, men også hjælpe med at forhindre fremtidige angreb af insekter i at overtage din plæne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com