Hvorfor er huse bygget på pæle?

January 5

Hvorfor er huse bygget på pæle?

Over hele verden vælger arkitekter at bygge huse rejst på pæle. Bygget på stranden, over flodsletter, i afrikanske landsbyer og i den berømte Venedig har huse bygget i denne stil verdensomspændende popularitet.

Oversvømmelse undgåelse

Bygning på pæle hjælper med at beskytte huse fra oversvømmelser. Elektriske kabler, ledninger og stik stik som højere over vandstanden. I tropiske områder udsat for oversvømmelse, er denne struktur i huset fælles. Raising et hus over niveauet af flodsletten hjælper med at holde familier sikker.

Malaria risiko

I et hævet hus sænker risikoen for myggestik og den dermed forbundne risiko for malaria, ifølge resultaterne af en undersøgelse foretaget i Sao Tome, Gabon. J Derek Charlwood arbejde giver beviser, som synes at give tiltro til det hævdvundne ræsonnementet bag metoden til husbyggeri på dette område.

Venedig

Venedig er bygget næsten helt af træ pæle eller pæle. Omfanget af den italienske by, der stiger op af vandet, er bevis på arkitektur bygning på pæle. Venedig lider oversvømmelser, især i løbet af foråret højvande, men rektor for bygning på forstærket pæle har stået sin prøve tid.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com