Hvorfor er ikke mit køleskab køling?

October 12

Mens et køleskab er en afgørende Hjem apparat til opbevaring af mad og holder sig friske, til tider, kan det løbe ind i problemer. Afkøling problemer skyldes flere forskellige faktorer, så fejlfinding og reparation er altid nødvendigt.

Kompressor

En defekt eller døde kompressor er en af de største bidragydere til køling problemer. Hvis du vil kontrollere statussen kompressor, Find det på bagsiden af dit køleskab nær bunden--i en fodbold-størrelse sag. Hvis du høre det summende og dit køleskab ikke er køling, skal du muligvis kontakte en tekniker til at kigge på det.

Termostat

Hvis du er sikker på, at køleskabet er sluttet til en stikkontakt, skal du kontrollere din termostat indstillinger. De fleste indstillinger i området mellem "1" til "5" eller "1" til "9." Et midtpunkt indstilling anbefales normalt. Hvis termostaten ikke er i orden, vil dit køleskab ikke cool. i så fald skal du kontakte en tekniker.

Kondensator ventilator

Kondensatoren fan er også placeret på bagsiden af dit køleskab. Hvis det er støvet, eller indeholder støv og andet snavs, kan det begynde at producere irriterende lyde og forstyrre dit køleskab køling processen.

Afrimning Timer

Beliggende i bunden af køleskabet, kan den elektroniske motor i afrimning timeren blive støjende, hvis den er beskadiget. Resultatet ville være et indgreb i køleskabet køling processen. Hvis motoren er beskadiget, skal du erstatte den.

Ekspert indsigt

Forsøg ikke at udføre fejlfinding reparation trin du ikke er bekendt med, eller du vil sandsynligvis skade dit køleskab yderligere. Kontakt en tekniker.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com