Hvorfor er klimaanlægget støjende?

April 20

Hvorfor er klimaanlægget støjende?

Den kølige luft produceret af din klimaanlæg formodes for at gøre dig komfortabel og hjælpe med at skabe en afslappet atmosfære i dit hjem. Men hvis din air conditioner gør usædvanlige lyde, det kan tage fra den ønskede stemning inde i huset. Klimaanlæg er kendt for at gøre en lang række ubehagelige lyde, men en fungerende enhed vil forblive noget stille under drift. Hvis din AC er støjende, tjek for nogle af de fælles årsager til denne irritation.

Air handleren Fan

En af de mest indlysende og utålelige lyde i en central klimaanlægget kan komme fra spinding af fans. Hvis der er ingen problemer med systemet, derefter spin fans generelt med lidt mere end en rolig whir eller mild hum. Men hvis turbineblade inde i luften handleren er ofte placeret i et skab inde i dit hjem, er at gøre kontakt med noget, det kan resultere i et højt klirrende, banging eller vibrerende støj. Hvis boliger i nærheden af blæseren er blevet beskadiget og kanten af ventilatoren er gnide det som det spins, vil vibrationer være konstant. Andre udenlandske objekter inde i huset kan også støje, når kolliderede med blæseren. Hvis skruer er løs i enheden, kan fan gøre dem vibrere, som vil også medføre støj.

Registre

Når din central klimaanlægget starter blæser kold luft ind gennem de kanaler og registre i dit hjem, kan du høre en knirkende lyd. Hvis de pibende lyder som en svingende rusten hængslet på en gate, derefter kilden til lyden er sandsynligvis registrene, eller ventilationskanaler. Registrene typisk har justerbar luftstrøm, og hvis disse dele slides og svinge løst, luften kan få dem til at gynge frem og tilbage og skabe en pibende lyd, når de bevæger. Du skal reparere eller erstatte registre for at stoppe denne støj.

Kondensator ventilator

Kondensator ventilator på din central klimaanlægget er placeret udendørs. Ligesom indendørs luft handleren fan, kan det gøre en masse støj, hvis det kommer i kontakt med andre objekter. Og fordi det er forbundet med kanalsystemet, det kan ekko i hele huset. Det er også mere tilbøjelige til at have udenlandske objekter inde fan boliger. Vinden kan blæse blade og pinde i gennem ventilationskanaler, og børnene kan skubbe sticks eller sætte andre objekter inde i den. Også, i tilfælde af lav kølemiddel eller ekstrem varme, kondensatoren kan is. Tyk is, der ikke smelter væk kunne komme i vejen for turbineblade og forårsage nogle gnide, der resulterer i yderligere støj.

Normal kompressor støj

En kompressor er del af klimaanlægget, der muliggør nedkøles luften. Det er en meget kraftig motor end komprimerer kølemiddel. Når denne komponent tændes eller off det vibrerer og gør en mærkbart knald. Du kan mærke det i din centrale enhed, når systemet slår den afkøling cyklus til eller fra. Det er mere mærkbar i vinduet-monteret air condition, da kompressoren, fans og alle andre dele af systemet, mens mindre, er beliggende midt i rummet i stedet for uden for.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com