Hvorfor er køleskab gør en kontinuerlig knirkende støj?

August 2

Køleskabe er til rådighed i side om side modeller, top fryser modeller og bund fryser modeller. Uanset af hvilken model du har i dit hjem, kan du opleve lyde fra køleskabet. En konstant knirkende støj kan være normal eller det kan pege på noget du kan ordne. Fejlfinding dette på egen hånd vil hjælpe dig med at fastslå årsagen.

Nyligt installeret

Hvis dit køleskab er nye, er vedvarende støj du hører normal. Køleskabet har at køle ned, når det er installeret og tændt. Køling processen forårsager væggene i køleskabet til at udvide og kontrakt, hvilket resulterer i lyde. Når enheden er afkølet, bør lyde stoppe.

Dør ofte åbnet

Hvis du ofte åbner køleskabsdøren eller stående med det kan åbne for en længere periode, du få denne type af støj. Støjen sandsynligvis starter ikke, indtil du lukker døren. Denne støj er den samme, du hører, når enheden er først installeret. Åbne dørene ofte eller forlader dørene åbne for længe gør luften i enheden for varmt. Når dørene er lukket, har køleskabet til at køle ned den varme luft. Dette forårsager de samme udvider og kontrakter i forbindelse med indvendigt vægge som nyligt installeret køleskab. Åbning af døren mindre ofte vil gøre støjen mindre løbende.

Stor mængde af mad tilføjet

Når du tilføjer en stor mængde af mad i køleskabet på én gang, enheden har at arbejde ekstra hårdt for at få det cool. Denne ekstra indsats også forårsager de indvendige vægge til at udvide og kontrakt. Hvis du afstå fra at lægge en masse elementer på én gang, kan du forhindre dette i at ske eller i det mindste ikke være fortløbende. At sætte på et par punkter på et tidspunkt, give du enheden tid til at køle uden arbejder det for hårdt.

Ice Maker træsko

Hvis støjen synes at komme fra området fryser, kan det være fra ismaskinen. Hvis isen bliver indgivet i ismaskinen, kan det resultere i denne type af kontinuerlig støj som det gentagne gange forsøger at skubbe isen. Den eneste måde at stoppe denne støj er at fjerne den is, der blokering eller tilstopning. Gøre dette med en træske eller endda en plast køkkenredskaber. Når du har fjernet blokeringen, bør støj stoppe.

Ice droppe

Hvis ismaskinen er på, kan støj du hører bare være is slippe ind i bin når den er oprettet. Således, du prøve at slå ismaskinen ud og lytte til støjen. Dette hjælper dig med at afgøre, om dette er årsag til støjen. I så fald vil kun stoppe ismaskinen stoppe larmen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com