Hvorfor er lofterne for garager isoleret?

June 18

Hvorfor er lofterne for garager isoleret?

Isolering bruges til at kontrollere mængden af varmetab og vinde i et hus. Garage på et hus betragtes ikke som beboelsesrum, og det er ikke værdsat i samme tempo som resten af hjemmet. Af denne grund bygherrer almindeligvis kun isolere de dele af garagen, der kræves af lokale bygningsreglementer, hvilket betyder, at nogle hjem vil have betydelige varmetab og får gennem deres garager.

Omkostninger

Isolering og gips er de produkter, der kræves til at isolere en garage. Garage døre og vinduer og døre i den udvendige væg og mur mellem garagen og huset skal også være isoleret hvis garagen er isoleret. Disse materialer tilføje hurtigt op som ofte garager har en masse firkantede optagelser. Ud over isolering, skal garagen have en dampspærre og undertiden kappematerialer samt brand-rated caulking og weatherstripping. Disse yderligere omkostninger er ofte ikke let at inddrive, når huset sælges som mange mennesker ikke forstår værdien af isolerende en garage.

Værdi

Hvis du bor i et hus der har værelser støder op til eller over garagen, og hvis du føler disse værelser er overraskende koldt eller varmt, du kan have betydelige varmetab eller få gennem garagen. En undersøgelse af loft og vægge mellem garagen og huset kan afsløre revner i drywall, der angiver fugt ekspansion problemer forbundet med manglen isolering. Undertiden er isolering installeret i dele, men ikke alle vægge og loft, skaber lommer af tab.

Delvis isolering

Hvis du ikke ønsker at fuldt isolere udvendige garage vægge, døre, vinduer og alle bindevæv åbninger, kan du vælge delvis isolering. Tilstødende vægge og loft til opvarmet eller afkølet beboelsesrum skal være behørigt isolerede. Alle huller og åbninger skal være lukket op, og du bør bruge en brand-rated og lyd-rated isolering og gips i garage side af installationen. Du skal muligvis åbne de eksisterende belægninger til at se, hvad der er sket, og hvis det blev gjort korrekt.

Fuld isolering

Isolere hele garagen til at omfatte alle vægge, lofter, døre og vinduer, der kan omfatte skumisolering i nogle områder med vanskelig adgang. Alle forretninger, VVS adgang flanger, switche eller åbninger skal være tætnes og wealtherstripped til at forhindre, at luft bevæger sig langs disse kanaler ind i huset. Når isolering er færdig, skal du ikke starte eller køre ethvert køretøj med garage døren lukket, da dette kan fælde gasser inde og videregive disse gasser ind i huset.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com