Hvorfor er mikrobølger lavet af stål?

March 16

Mikrobølgeovne er hverdagskost i vores hverdag, men meget få individer forstår, hvordan de arbejder. En af de kritiske komponenter til mikroovns funktion er stål væggene på ovnens interiør. Uden disse stål vægge, vil ovnen ikke korrekt varme din mad.

Typer af mikrobølger

Mikrobølgeovne er tilgængelige i forskellige former, men de alle fungerer på samme måde. De mest almindelige mikrobølgeovn er køkkenbordet og over-the-range modeller. Over-the-range modeller er populære, fordi de dobbelt så en hætte aftræk, der kræves af de fleste bygningsreglementer, mens køkkenbordet modeller er en praktisk supplement til ethvert køkken, mangler en mikrobølgeovn.

Hvordan mikrobølgeovn arbejde

Mikrobølger varme din mad ved at opvarme vand partikler indeholdt inde. Den mikrobølgeovn magnetron skaber skarpe radiobølger, kaldet mikrobølger, der fordeles derefter ind i ovnen fra toppen. Mikroovnen har en omrører øverst, der fungerer som en fan, sprede bølger i hulrummet. Bølgerne hoppe ud af de indvendige vægge, passerer gennem maden. Bølgerne oprette et magnetfelt, der propaganderer vandmolekyler, som de passerer. Vandmolekyler begynder at bevæge sig frem og tilbage hurtigt--ca 2,5 milliarder gange i sekundet. Denne bevægelse skaber friktion, som forårsager varme.

Hvorfor stål?

De indvendige vægge af mikrobølgeovnen er fremstillet af stål på grund af steel's evne til at afspejle mikrobølgeovne. Dog er ikke alle stål skabt lige, og nogle stål, som mange sorter af koldvalset stål, absorbere snarere end afspejle mikrobølgeovne. I mange mikrobølgeovne bruges rustfrit stål, da det er en billig materiale kendt at afspejle mikrobølger.

Sundhedsmæssige betænkeligheder

Forberede mad ved hjælp af mikrobølgeovnen er en hurtig måde at varme op rester eller madlavning en komplet måltid, men forskning tyder på at det ikke er det sundeste middel til tilberedning af mad. "Tidsskrift the Science af mad og landbrugets" offentliggjort en undersøgelse, hvor det fundet broccoli mistet 97 procent af dets ernæringsmæssige værdi når microwaved, i forhold til de 11 percemt går tabt, når var dampet broccoli.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com