Hvorfor er min Arborvitae dreje grå?

May 5

Arborvitae er en evergreen træ eller busk medlem af cypres-familien. Den vokser i hele det nordøstlige USA. Det er en almindeligt brugt i landskabspleje, især som en hæk. Arborvitae har par insekt og sygdom problemer. Dog kan blysenes og spider mider slå arborvitae løv grå.

Blysenes

Blysenes på arborvitae påvirker nye nåle, kviste eller mindre grene. Angrebne plantedele tænder lys brun til rødbrun og senere vende askegrå grå. Svampe patogener forårsage blysenes. De omfatter Kabatina, forårsaget af svampen Kabatina thujae; Phomopsis, forårsaget af svampen Phomopsis juniperovora; og Thuja, forårsaget af svampen Pestalotia. En laboratoriediagnose er forpligtet til at bekræfte, hvilke blight patogen er til stede.

Kontrol af blysenes

Beskære og ødelægge alle inficerede kviste og grene. Anvende fungicider med en uges mellemrum i aktiv vækst perioder. Kontakt din lokale county udvidelse for fungicid anbefalinger. Undgå såret arborvitae når omplantning eller dyrke forhindrer blight. Afstand mellem planterne sikrer tilstrækkelig luftcirkulation. Undgå overhead drys, som vandsprøjt spreder patogener.

Spider mider

Gran spider mider eller to plettede spider mider spin webs, der forårsager en grånende eller brunfarvning af arborvitae blade. Gran spider mite er aktive i løbet af foråret og slutningen af efteråret når temperaturerne er cool. Toplettet spider mite er aktive i varmt, tørt vejr. Mide fodring skader enkelte nåle og tunge fodring forårsager for tidlig needle drop. Ryster en angrebne gren over et ark hvidt papir bestemmer hvis spider mider er til stede. Gran spider mider har tan hoveder og mørk-lilla eller sort underliv. To plettet spider mider er lys grøn til gul med to mørke pletter på deres underliv.

Kontrol Spider mider

Anvende pesticider, gartneri olier eller insektbekæmpelsesmidler sæber hvis spider mider er til stede i skadelige numre, Miticides, som er skræddersyet til at dræbe mider, er nyttigt. Kontakt din lokale county udvidelse for anbefalinger. Sprøjtning en kraftig strøm af vand på arborvitae styrer mindre spider mite populationer. Mange insekter, som lacewings og mariehøns, bytte om spider mider. At fremme disse insekter i din landskab hjælper med at holde spider mite befolkninger ned.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com