Hvorfor er min bruser vand lugt som løg?

August 1

Når du kommer ind i dit brusebad, er den sidste ting du ønsker at gøre rent selv i vandet end lugter som løg. Lugt fra vand fra hanen er en fælles klage og normalt betyde noget farligt. Når du støder på en grov løg lugt i dit vand fra hanen, kan du tage skridt til at få lugten ud af vandet.

Testning For årsagen til problemet

Når dit vand har en lugt, løg, kan årsagen enten være vandet eller en anden medvirkende faktor. Før du tager skridt til at stoppe lugten, skal du afgøre, om vandet er det egentlige problem, eller hvis lugten er forårsaget af noget andet. Du kan nemt teste hvis det er problemet ved at fange nogle af vand i en krukke eller glas og tage det udenfor. Hvis det lugter fint, når du er udenfor, så er problemet ikke med vandet i sig selv. Hvis vandet lugter, bør du kontakte din vand leverandør for at have sikkerheden af det vand testet.

Tilsluttet afløb eller renovationsafgifter

Hvis du har en træsko i dit skrald bortskaffelse eller køkken afløb, kan dette forårsage dit brusebad at lugte som løg. Hvad sker er, at vandet løber til bruseren kan gratis gas fra bakterier i træsko. Resultatet er, at du lugte gassen kommer ud af hanen i brusebadet. Hvis du ønsker at stoppe denne lugt, du har brug at rense afløbet. Gøre dette ved rødmen afløbet og hælde i nogle blegemiddel at sidde natten over.

Manglende brug

Hvis du har været væk fra hjemmet, eller ikke har brugt vandet i nogen tid, kan det resultere i dårlig lugt. Hvad sker er, at rørene tørre ud og tillade spildevand lugt i. For at undgå dette problem, tænde alle haner og lad vandet løbe i et par minutter efter hjemkomsten. Dette vil få alle lugt ud, før du får i bruseren.

Vandvarmer

Din vandvarmer kan være skyld i løg lugt i dit brusebad. Hvis ikke anvendes for et par dage, kan metal i tank forårsage vand til at lugte. Dette kan også ske, hvis du har termostaten indstillet på en temperatur for højt eller for lavt. Et varmt vand opvarmningsanlægget tekniker kan hjælpe dig med at få indstillingen på et godt sted.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com