Hvorfor er min eksterne enhed for min klimaanlægget ikke kører?

September 27

Din centrale klimaanlæg har en del af udstyr uden for og en del af det indeni. Når en af komponenterne stopper fungerer korrekt, betyder det, at en mangel på kold luft til hele hjemmet. Hvis den eksterne enhed på dit centrale air system har stoppet, er der flere grunde til hvorfor der kan ske, lige fra en meget enkel quick fix til et problem, der skal løses af en professionel.

Ingen strøm

Problemet med den nemmeste løsning er nok et tab af magt. Hvis enheden holder op med at kører helt, bør du sikre det modtager strøm. Disse enheder har ofte deres egen on/off knappen; Se, at det er tændt. Også undersøge circuit breaker box til at sikre sig en bølge ikke har blot udløst en breaker. Hvis den har, tænde den igen. Teste en anden elektrisk enhed i nærheden af dit hjem for at se om det virker. Du har måske ikke bemærket en strømafbrydelse.

Temperatur

En anden simpelt fix er temperaturindstilling på termostaten. Et klimaanlæg ved ved at komme og lukke, baseret på din foretrukne temperatur indstilling inde. Gå til termostat til at se, om du har temperaturen sat lavt nok til at bede det at komme. Det må være en koldere temperatur indstilling, at hvad du i øjeblikket oplever i hjemmet. Sørg også for selector-kontakten er indstillet til indstillingen køling.

Overophedning

Hele klimaanlægget afhænger af en konstant strøm af luft gennem systemet. Når leveringen bliver kvalt, kan det forårsage system til at overophede og lukke sig selv ned af sikkerhedsmæssige årsager. En måde du kan sikre, at dette ikke sker er ved at ændre luftfilter til tiden. Du bør undersøge den hver par måneder for at se, hvis det tilstopning indtag, der kan også være grunden til det eksterne system ikke vil komme på. Ændre et snavset filter, og sætte i en ren én at se, hvis der tillader systemet at køre normalt.

Fryse op

Når isen danner på fordamperen spoler i udendørs enheden, kan det forhindre, at ventilatoren drejning eller forårsage en lang række andre problemer, der kan føre til en total lukning. Hvis du inspicere spoler på enheden og se ice dannet på dem, vil du vide, dette er sandsynligvis det største problem. Optøning kan hjælpe midlertidigt, men problemet er tilbøjelige til at ske igen snart uden ordentlig reparationer. En tekniker kan afgøre, om det er et kølemiddel problem, fan relæ fejl, en spænding eller ledninger problem eller en anden mulig årsag.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com