Hvorfor er min elektrisk ovn blæser luft men ikke opvarmning i huset?

November 21

For at holde dit hjem toasty varm som temperatur dråber, stole du på din ovn kan fungere korrekt. Men hvis du tænder på din el-varmesystem og ovnen kun blæser kold luft, så er noget ikke rigtigt med det varmesystem. Der er et par grunde en elektrisk ovn kan blæse luft og stadig ikke varme i huset.

Indstillinger

Tjekke indstillingerne på dit varmesystem. Sørg for at du har systemet indstillet til "varme" og ikke "fan" eller "cool." Hvis systemet ikke er indstillet korrekt, kan det blæse kold luft eller blot cirkulere stuetemperatur luft. Du bør også tjekke for at se, hvilken temperatur du har termostaten indstillet på. Sørg for det er indstillet til en højere temperatur end det i øjeblikket er i rummet.

Ventilationskanaler

Når ovnen blæser varm luft gennem hjemmet, luften rejser gennem kanalen arbejde og træder hvert værelse igennem en serie i ventilationskanaler. Gå gennem huset og Undersøg om ventilationen er åbne. Hvis de er lukkede, angive luften ikke værelser. Åbne alle ventilationskanaler og sørg for der er ingen møbler eller tæpper mod udluftningsanordning åbninger, forhindrer luften i hjemmet.

Tilstoppet Filter

For at et varmesystem til at cirkulere luften i hele huset, har det at trække luft fra et sted. Luftindtag til ovnen har et luftfilter til at forhindre støv, snavs og snavs fra at komme inde i enheden. Over tid vil dette filter blive snavset, og det vil blive sværere for luft til at bevæge sig gennem det ordentligt. Hvis filteret er tilstoppet, er luften afspærret, som vil berøre varme. Check air filter for at se om det er beskidt. Hvis det er, erstatte den. Dette er en let opgave, kan du gøre dig selv, og omkostningerne ved disse filtre er generelt ganske lav. Typisk vil et luftfilter skal udskiftes hver to til tre måneder, afhængigt af mængden af brug.

Varmelegemer

I modsætning til et gasfyr, der bruger forbrænding til at generere varme, har en elektrisk ovn varme elementer, der får varme og varme luften, da den passerer hen over dem. Ledningsføring problemer, er overophedning eller overforbrug blandt de grunde, hvorfor et af disse elementer kan brænde ud. Når de stoppe med at arbejde, er der intet at opvarme luften, men luften stadig blæser. Du skal bruge en VVS reparation person til at erstatte disse elementer for at få din varme luft cirkulerer igen.

Termostat tilpasning

Prøv at sætte termostaten fem grader højere at se hvis varmen sparker på. Termostaten kan skal indstilles igen ved at slå sin strømforsyning på boksen breaker. Det kan også brug for batterier, hvis det har en digital display og miscalculates temperaturmålinger. Men termostaten kan ikke arbejde på alle, uanset hvordan du justere det. Når termostaten slukkes helt, det vil ikke kunne regulere varmeelementer, og enheden vil blæse kold luft.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com