Hvorfor er min fyldigere poseløse dunk tomrum miste suge?

February 24

Hvorfor er min fyldigere poseløse dunk tomrum miste suge?

Fuller poseløse Canister støvsugere fjerne støv, snavs og snavs fra tæpper, tæpper, hårde gulve, polstring og en række andre husstand overflader. Den renere suge bærer snavs ind i en støvet beholder, som du Tøm og rengør når det bliver fuld. Enhver reduktion i styrken af suge vil resultere i en betydelig nedgang i mængden af snavs og støv indtages af vakuum. Hvis du bemærker reduceret suge i din støvsuger, kan du etablere årsag gennem en proces af eliminering. Før undersøge din støvsuger, slukke for det og tag det.

Reduktion i suge

Hvis din Fuller poseløse dunk støvsuger ikke pille op snavs så effektivt som normale, er noget at reducere dens evne til at gøre dette. Suge, strømmen af luft skabt når motoren tændes, bærer snavs fra dysen til objektbeholderen støv. Hvis noget hindrer denne strøm af luft, vakuum ikke er i stand til at vælge op snavs og støv. For at løse problemet, skal du finde det punkt, hvor hindring opstår.

Fuld støv Container

Årsagen til en reduktion i det vakuum sug kunne være så simpelt som en fuld støv container. Det er let at bringe din støvsuger ud, ren dit hus og sætte det væk igen, glemmer at tømme beholderen. Hvis du fortsætte med at gøre dette, vil det ikke udføre så effektivt som det skal. Så snart du bemærker en suge fiasko, løft støv beholderen, tømme det og grundigt rense det inden du sætter det tilbage ind i vakuum.

Ophobning af støv i Filter

En anden mulig årsag til tab af suge i Fuller poseløse dunk tomrum er blokering af filtrene. Når det har deponeret snavs i objektbeholderen støv, passerer suge gennem filtre. Filtreringssystemet sigter mod at fjerne støv og allergener før luften efterlader renere og igen træder ind i lokalet. Men en oprustning i filteret bremser nede i luften passage, hvilket reducerer den suge styrke. Afhjælpe problemet ved at fjerne engangs filtre og erstatte dem med nye. Fjern eventuelle faste filtre i vakuum, rense dem ved hjælp af den anbefalede metode og læg dem tilbage i position.

Blokering i systemet

Undertiden støvsugere afhente større stykker af vragdele, at indgive i rengøring dyse, udvidelse tryllestav eller sugeslange. Dette bremser den suge flow, og blokeringen kan vokse sig større, som snavs og støv bunke op mod det. Hvis du har mistanke om dette kunne være problemet, er det en sag for at arbejde din vej langs ruten af snavs på vej til snavs beholderen. Kontroller først, dyse for at sikre, at intet har indgivet i leddet mellem det og udvidelse tryllestav. Kontrollere udvidelse tryllestav er nemmere end du måske tror. Alt du skal gøre er frakoble det fra slangen og skinne i den ene side. Hvis du ikke kan se lys, der kommer ud af anden enden, er der en blokering. Nøglen til at fjerne denne blokering er en wire bøjle. Ordne det og indsætte det i tryllestaven. Du skulle nu kunne trække obstruktion langs indersiden af udvidelse tryllestav, indtil det falder ud.

Skader at suge slange

En forkert monteret sugeslange vil forhindre dannelsen af en stærk vakuum, hvorved ydeevnen af din Fuller poseløse dunk tomrum. Hvis slangen er sikkert i position, skal du kontrollere hele sin længde for huller eller tårer. Luft slipper ud på denne måde vil reducerer styrken af sugekoppen. Lejlighedsvis, opstår blokeringer i støvsugere på det punkt, hvor de sugeslange tiltræder sin handle. Hvis du har mistanke om debris har indgivet på dette tidspunkt, skal du bruge en udrettet wire bøjle til at finde det og trække det.

Brushroll fejl

Hvis du først bemærket din støvsuger ikke var optagning, når rengøring tæpper med magt rengøring hoved, tage denne vedhæftede fil og føler den renere styrken af suge til sikre en dråbe i suge er problemet. Hvis udsugningen synes stærk, er det muligt brushroll på rengøring hovedet ikke dreje korrekt. Brushroll løsner snavs i tæpper og tæpper, før den suges ind i cleaner, så udsugningen kan synes mindre effektivt uden det.Gennemgå brushroll for at sikre ingen tråde eller andre materialer har viklet rundt om det, vanskeliggør dens funktion. Drivebelt er en anden potentiel kilde til besvær. Sikre det ikke gled ud sin runner eller knækkede i to stykker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com