Hvorfor er min godt vand pludselig beskidt?

July 4

Hvorfor er min godt vand pludselig beskidt?

Afhængigt af den type og alder af brønden, kunne der være flere årsager til, at godt vand pludselig bliver beskidte eller forurenede. Rutinemæssig vedligeholdelse og vand test for at kontrollere for kemiske balance og uønskede forurenende stoffer at sikre rent vand og en længere godt liv.

Brudt rør

Den mest almindelige årsag til beskidt godt vand er blot et brudt godt rør, der så snavs og overflade afstrømning vand til at indtaste den godt vand. Dette kan efterlade vandet med en lugt, dårlig smag og snavs i bunden af din drikkeglas.

Mineralforekomster

Mineralforekomster kan nedbryde i godt rør, efterlod sediment, grus og snavs i den godt vand. Ved hjælp af et filter og rense det regelmæssigt at reducere chancen for denne "snavs" ind dit hjem.

Høje jern niveauer

Godt vand med højt indhold af jern, kan efterlade røde pletter i toiletter, håndvaske og vaskemaskiner. Tilføje forbedret filtrering vil afhjælpe problemet.

Organisk stof

Vand godt med en muggen, jordagtige lugt og sorte eller gule pletter på tøj, toiletter og håndvaske er mest sandsynligt inficeret med organisk materiale eller rådnende vegetation. Dette problem kræver bedre filtrering og chlorering procedurer til at korrigere.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com