Hvorfor er min Holly træet dreje gul?

June 28

Holly tree er en hårdfør plante, der tydeligt viser sine herlige grønne blade for det meste af året. Ved juletid er anlægget specielt smuk, som det har smukke røde bær. Kunne modstå barske elementer og endda høj forurening zoner, denne plante kan blomstre i en bred vifte af landskab miljøer. Men hver gang i et stykke tid, et holly træ blade kan begynder at blive gule, til stor fortrydelse for sine ejere.

Leaf minearbejdere

Selv om det i stand til at modstå en masse ydre kræfter, er holly træ særligt modtagelige for holly blad minearbejdere (Phytomyza Egesommerfugl). Leaf minearbejdere er larver af en bred vifte af insekter, der lever mellem den epidermale lag af bladet.

Tegn på blad minearbejdere

Leaf minearbejdere spise løs på bladet mellem sine lag, hvilket gør dem meget svære at se og udrydde. Afhængigt af miner, der har angrebet bladet, kan tegnene omfatte en snoede fodring tunnel eller en gul/brun plet på overfladen af bladet. Skader på bladet får den til at ældes hurtigere end den ikke-angrebne kin som det bliver gule og til sidst falder af.

Løsning/forebyggelse

Selv om blad minearbejdere meget vanskeligt at styre, der er et par ting holly ejere kan gøre for at forsøge at forhindre deres værdsatte planter bliver ofre for disse insekter. Først, hvis du bemærker tegn at jeres træ kan have blad minearbejdere, vælge enhver berørt eller nedfaldne blade og brænde dem straks. I begyndelsen af maj, skal du anvende trichlorfon, chlorpyrifos, carbaryl eller diazinon i jorden i bunden af træet. Dette vil give mulighed for trærødder til at absorbere de kemikalier, som vil dræbe minearbejdere inde i bladene. Sprøjtning acephat, vil imidacloprid, dimethoat og oxydemeton-methyl direkte på anlægget også bidrage til at dæmme op for angreb. Men når minerne lavet af larverne er halv-dannet, stoppe med at bruge insekticid, som det er i denne tid Når insektet naturlige rovdyr, hveps, vil angribe og spise et stort antal larver.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com