Hvorfor er min Hot House, hvis den AC er blæser kold luft?

January 16

Du stole på din air conditioner til at holde dit hjem kølig i de varme sommermåneder. Hvis dit hus synes ubehageligt varm selv med klimaanlægget på, og hvis luften kommer fra kasseapparaterne er cool, bliver du nødt til at undersøge for at finde ud af problemet. Selv med kold luft cirkulerer fra din air conditioner, er det muligt for dit hjem til at være varmt på grund af andre faktorer.

Manglende skygge

Nogle værelser i dit hus kan være svært at køle på grund af mangel på skygge. Dette gælder især, hvis et værelse har en overflod af vinduer i det. Solen skinner gennem vinduerne og opvarmer rummet. Selv hvis din air conditioner arbejder så hårdt som det kan, kan et smukt solbeskinnede værelse i sommeren stadig være varm. Blokerer solen fra vinduerne er den bedste løsning til at forbedre enhedens evne til at køle rummet i denne situation. Skygge kan opnås nemt med vindue behandlinger, eller mere effektiv varmestyring kan opnås ved placering af skygge træer mellem windows og den hårdeste sollys.

Forkert størrelse AC

Mange klimaanlæg er installeret uden behørig hensyntagen til den korrekte størrelse, eller BTU output. VVS installatører kan bruge en tommelfingerregel for at bestemme størrelsen du har brug for uden at overveje faktorer som den klima, du bor i. Den forkerte størrelse klimaanlægget, især én, der producerer for mange BTUs, kan køle luften men ikke være i stand til at fjerne fugt fra luften. Fugtige forhold opfattes af nogle mennesker som varme forhold. Folk i hjemmet kan føle klam eller svedig som et resultat, som air conditionere vil være i stand til at tørre luften for at gøre det behageligt.

Utætte kanalerne

Dit hjem køles ikke korrekt, fordi ikke alle af den afkølede luft er ved at nå værelserne. En utæt kanalsystemet i hjemmet eller i loftet kan give meget af den kolde luft at undslippe til udendørs eller mellem væggene. Måske er du kunne føle kølig luft kommer fra udluftninger, kan meget mere af det ikke komme til indre af huset. Sværere at opvarme områder vil så blive varmere, end de burde være, og klimaanlægget bliver nødt til at arbejde meget hårdere for at holde trit med efterspørgslen fra termostaten, hvilket resulterer i højere energiregninger.

Mangelfuld Ventilation

Mangelfuld ventilation kan fælde for meget varm luft i hjemmet, som kan gøre en del af dit hus varmt, selv når luften er på. Dette gælder især for øverste etager. Varmen stiger, og kold luft bliver lavere. Hvis udluftninger i loftet ikke er tilstrækkeligt med frigivelsen af den stigende varm luft, det vil blive fanget inde i huset og resultatet i delvis køling eller køling, vil tage meget længere tid end gennemsnittet. Også, en nedenunder termostat kan påvise, at temperaturen er cool nok til at slukke, mens der er stadig masser af varm luft ovenpå.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com