Hvorfor er min Jacuzzi gør en summende støj?

July 28

En summende støj fra boblebad kan potentielt angiver flere meget forskellige problemer. At identificere den nøjagtige placering af støj kommer fra hjælper øge evnen til at korrekt diagnosticere problemet. Som med de fleste Jacuzzi spørgsmål, du bør afholde sig fra at bruge jacuzzien, indtil problemet er rettet. Dog gør mest summende spørgsmål normalt ikke bruge jacuzzien farlige.

Kontaktorer

Kontaktorer er en del af elektronik i varmesystem i jacuzzien. Når varmeanlægget er aktiveret, bruges Kontaktorer overføre spænding på varmelegemet. Hvis problemet er med Kontaktorer, ud over den summende støj, bør jacuzzien enten ikke varme op eller varme op meget langsommere end normalt. Du bør erstatte Kontaktorer, hvis de gør en summende lyd.

Pumpe lejer

Pumpe på boblebad kan producere en bred vifte af forskellige lyde når lejerne inde den motor begynde at bære. Lejerne inde i motoren forhindre de bevægelige dele fra at røre ved hinanden, når den er i brug. Hvis kuglelejerne slides ned, starte delene rammer hinanden, forårsager lyde, såsom summende, der skal produceres. Hvis pumpen summende, bør du afbryde brugen, indtil du erstatter lejerne. Du kan beskadige motoren, hvis du kører det grundigt med nedslidt lejer.

Pumpe kondensatoren

Et tilfælde af nedslidt lejer er ikke kun pumpe-relaterede grunden boblebad kan starte summende. Kondensator inde i pumpen kan begynde at buzz hvis det er defekt. Det er muligt at skelne mellem de to spørgsmål af nøje lytter til hvor den summende lyd kommer fra inde i pumpen. En summende lyd, der kommer fra elektronikken er kondensatoren. Du bør erstatte kondensatoren, hvis det begynder at buzz.

Bier

Bier bygge undertiden nældefeber inde i vægge, under dæk eller i andre lukkede områder. Hvis den summende lyd kommer fra boblebadet, men ikke fra nogen af de mekaniske eller elektroniske dele, kan dette være en indikation af en bi bistade. Du kan normalt også identificere tilstedeværelsen af en hive-fil af en stigning i mængden af bee aktivitet nær jacuzzien. Bikuben vil sandsynligvis være placeret under dæk nær jacuzzien og ikke på jacuzzien, selv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com