Hvorfor er min Kenmore køleskab fryser ikke frysning?

May 7

Kenmore mærke køleskabe tilbyde energieffektivitet og pladsbesparende fordele med en række innovative designs. Selskabets køleskab med fryser enheder er fremstillet i traditionelle top-mount frysere, bunden-mounts og side-by-side stilarter. Lejlighedsvis, som med alle mærker af apparatet, kan komponenterne funktionsfejl og forårsager fryser til at standse arbejdet ordentligt. Nogle fejlfindingstrin, du kan hjælpe med at lokalisere problemet, således at det kan repareres.

Strømforsyning

Netledningen til dit køleskab glider lejlighedsvis ud, eller den er tilsluttet stikkontakten er defekt. Før fejlfinding andre potentielle problemer, kontrollere, at dit køleskab er sat, og hvis det er, prøv at sætte noget andet i forretningen til at bekræfte, at det fungerer. Hvis der er ingen magt, tjek sikring eller afbryder og erstatte eller nulstille, hvis nødvendigt.

Termostat og kompressor

Frysere stole på termostaten at vide hvornår man skal slå på kompressoren og når at slå det fra. Således styrer termostaten temperaturen i dit køleskab. Den anbefalede indstilling for både køleskabet og fryseren er typisk for Kenmore køleskab, 3. Check at begge er indstillet korrekt, og hvis de er, prøv at sætte den fryser termostat til et lidt koldere indstilling. Den køleskab kompressoren skal tænde. Hvis du ikke kan høre fan dreje inde, din termostat eller kompressor muligvis udskiftes.

Afrimning Timer

Afrimning timeren regulerer når det fryser og køleskab vil køre sin afrimning. Hvis dit køleskab ikke afrimning, eller det optøning tit, kan dette påvirke dens evne til at fryse mad. Når optøning i mode, fryseren stopper blæser kold luft. Test afrimning timeren ved manuelt fremrykkende timeren med en skruetrækker, indsat i avancement pinion. Drej det med uret til en 1/4 omgang. Dette bør tvinge den tidtager hen til rykke ud af afrimning i mindre end en time. Hvis ikke, skal du muligvis udskifte timeren.

Fordamper spoler

Når fordamperen bredbånd blive frosset, din fryser vil sandsynligvis funktionsfejl. Det samme problem kan opstå, hvis de er snavset eller støvet. For at optø spolerne inde, kan du slå din fryser for 24 til 48 timer derefter tænde den igen. Hvis det virker ordentligt, så fordamper bredbånd var frosset. Ren spolerne beliggende på bagsiden af dit køleskab samt at sikre, at støv og snavs ikke påvirker deres effektivitet.

Ledninger

Ledninger udenfor og inde i dit køleskab kan blive beskadiget af gnavere eller kæledyr. Efterse udenfor dit køleskab for pauser. Hvis der ingen er, skal du kontrollere alle ledningsnet. Dette er en lang proces at du skal bruge en meter til at teste hvert forbindelse. Kan du ringe til en elektriker for at teste ledninger for at sikre, at det gøres ordentligt.

Miljømæssige faktorer

Når du har tjekket hver komponent, der kører din fryser og bekræftet de arbejder korrekt, overveje at faktorer udenfor fryseren kan påvirke dens evne til at fryse korrekt. Problemet kan være, at døren åbnes for ofte eller for længe, så den kolde luft at undslippe og hæve temperaturen inde. Kontrollere forsegling omkring døren fryser for at sikre, at det bliver en tæt forsegling når lukket og ingen huller tillader varm luft inde. Hvis du har føjet en betydelig mængde af mad på en gang, dette vil øge temperaturen inde og frysning kan tage flere timer. Hvis ventilationen blokeres af fødeemner bevægelsen af kold luft er begrænset og vil påvirke den fryser temperatur så godt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com