Hvorfor er min klimaanlægget blæste varm luft?

March 26

Ideen bag kører din air conditioner er selvfølgelig, at holde dit hjem cool. Når din klimaanlægget begynder blæser varm eller varm luft, så er der en indlysende problem, som skal håndteres. Løse mysteriet bag din klimaanlægget narrestreger bør være forholdsvis let; en af en meget få problemer sandsynligvis er årsagen.

Varmen er på

Det kan synes indlysende, men det kan ske. Som du at termostaten, kunne du have knipsede selector skifte over til "varme" i stedet for "cool." Hvis dette skete, er grunden til du føler den varme luft blæser fra dit system, fordi varmen er på. Blot flytte parameteren til indstillingen "cool" at starte nedkøling ud.

Kompressor og kondensator

Kontrollere den eksterne enhed. Dette er, hvor din kompressor og kondensatoren bredbånd er placeret. Sørg for, uden for power-kontakten tændes til magten kompressoren. Uden strøm, kan systemet køre indefra luft handler, men det vil ikke køle. Også check at se, om der er snavs som blade eller andre genstande, der blokerer luftindtag på systemet. Dette kan også forhindre korrekt afkøling. Kontrol af luftstrømmen restriktioner omkring den udendørs enheden skal være en regelmæssig vedligeholdelse rutine.

Kølemiddel

Kompressor problemer eller utætheder kan forårsage problemer med kølemidlet, der kan stoppe klimaanlægget fra blæser kold luft. Disse er problemer bedst håndteres af en professionel. En lav kølemiddel afgift kan føre til lav eller fraværende kølig luft output og mulige glasur af kondensatoren bredbånd på indre af den eksterne enhed. Dette er en forholdsvis billig reparation. Hvis kompressoren er defekt, du muligvis erstatte det helt, hvilket kan være en dyr reparation.

Tilstoppet luftfilter

Mens det ikke er typisk nok til at forhindre, at klimaanlægget producerer mindst semi-cool luft, en beskidt luft filter kan bestemt reducere kølig luft output af dit system og gøre det køre dårligt nok til at forhindre korrekt afkøling. For blot et par dollars kan du købe et nyt filter; Unclip gamle og sætte i den nye dig. Men hvis du forsømmer denne opgave, støv fra luften i dit hjem i sidste ende vil tilstoppe filteret og forhindre luftstrømmen i det system, som kunne mindske dens køle evne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com