Hvorfor er min luft - balsam Icing?

June 15

Hvorfor er min luft - balsam Icing?

Klimaanlæg er blevet næsten uundværlig for mange mennesker, der lever i dele af verden, der oplever ekstreme sommertemperaturer. Mange Air-condition brugerne bemærke den lejlighedsvise udseende af is inde i apparatet, fører til en nedsat afkøling effektivitet og andre operationelle problemer. Icing ofte har en nem løsning.

Årsag: Cool udvendige temperaturer

Isen er mere tilbøjelige til at udvikle, når udendørstemperaturen er under 60 grader Fahrenheit eller 16 grader Celsius. Det er bedre at slukke klimaanlægget og bruge en fan, hvis du er utryg ved denne temperatur, fordi klimaanlægget er designet til at tage i varmt og ikke koldt luft.

Årsag: Blokeret luftfilter

Computerrummet klimaanlæg har et luftfilter til at forhindre støv ind og beskadige apparatet; Når blokeret, reduktion i air flow kan føre til glasur og dårlig afkøling effektivitet. Frigøre kølergrill, lysbillede ud af luftfilteret og tørre væk overskydende støv. Rense filteret i en vask af sæbevand, tør og returnere klimaanlægget.

Årsag: Begrænset luft Flow

Området foran klimaanlægget skal være fri for forhindringer såsom gardiner, persienner og møbler for at minimere risikoen for ice optræder inde i apparatet. Objekter foran klimaanlægget skabe en lignende effekt på en blokeret luftfilter--at reducere luft-flow og effektivitet. Omarrangere dine møbler for at forhindre is udvikling.

Løsning: Smeltende is

Slår air conditionere og tillade stuetemperatur luften langsomt smelte isen ud af kondensator spoler. Indstilling af blæseren på "Lav" hjælper til at fremskynde den smeltende proces men kan forårsage nogle fugt til at blive blæst ind i rummet. At foretage de ændringer, der er beskrevet tidligere hjælper med at forhindre isen fra at vende tilbage.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com