Hvorfor er min opvaskemaskine støjende?

March 17

Hvorfor er min opvaskemaskine støjende?

En opvaskemaskine renser og sanitizes din retter med varme, vand og opvaskemaskine vaskemiddel. Det bruger derefter opvarmet luft tørre dine retter, eliminerer behovet for håndklæde tørre dem. Opvaskemaskine gør normalt en vis mængde af støj i hele vask og tørring cyklus. Hvis din opvaskemaskine en stor mængde af støj, lokalisere støjen og lave komponenten skaber det. Reparere en opvaskemaskine selv sparer du penge på reparation gebyrer.

Normale lyde/retter

Normal opvaskemaskinen lyde omfatter lyder som vand skvulpende og slibning lyde. Slibning lyde opstår oftest, når du har en masse hårde fødevarer, at opvaskemaskinen skal slibe op. Dette sker normalt ikke hver cyklus. Hvis det gør, rense ud food grinder skærmen, da det kan få fyldt op med madpartikler. Hvislende lyde er også normale som vandet bevæger sig gennem udfylde ventil. Hvis du hører en raslende eller dundrende støj inde i opvaskemaskinen, se, hvis retterne er slår mod hinanden eller spray arm. Omarrangere retterne, da disse handlinger kan få dem til at bryde eller chip.

Vandpåfyldning ventil/afløb slange

En høj dunkende på bagsiden af opvaskemaskinen normalt angiver, at du har et problem med vand indsugningsventilen. Se om ventilen har brudt komponenter eller hvis det utæt. Du ikke kan normalt løse denne del, hvis det er defekt. Generelt kan du få denne del fra et lokale dele butik. Drain slangen er også placeret på den bageste del af opvaskemaskinen. Denne slange kan støde mod bagsiden af enheden. Wrap den med en klud til at forhindre det i at ramme enheden.

Pumpe

Pumpen kan også producere en slibning støj, hvis små madrester eller snavs bliver fanget i det. Fjern både spray arm og bunden rack, og undersøge pumpen. Bruge en tandstikker eller plast køkkenredskaber til at fjerne enhver træsko fanget i det. Ren de filtre, der omgiver pumpen.

Motor/varmeapparat Fan

En hvinende lyd indikerer normalt et problem med enten motor lejerne eller af blæseren. Begge af disse komponenter er i de vigtigste indkapsling af opvaskemaskinen. Afmonter opvaskemaskinen fra strømkilden, og undersøge begge komponenter. Hvis lejerne er våde, tjekke det største badekar segl. Hvis det er revnet eller falde ned på sporet, erstatte den. Check af blæseren til at se, om det er skæv eller rusty. Bestille en ny fan, da det er vanskeligt at reparere denne del. Hvis de motor lejer er fint, se hvis komponenten plast knyttet til toppen af det er brudt. Hvis ja, bestille en ny motor, da du normalt ikke kan løse denne del.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com