Hvorfor er min ovn brænde en masse Gas?

September 11

Hvorfor er min ovn brænde en masse Gas?

Din ovn kan brænde en masse gas, fører til en høj gasregning, af flere grunde. Betaler mere, end du forventer at betale kan skabe problemer for dit budget, men du behøver ikke at nøjes med en ovn, der ikke er effektive. En kombination af personlige vaner og ser på ovnen, selv kan hjælpe dig med at reducere gasforbrug.

Temperatur

Din ovn vil brænde en masse gas, hvis du holde termostaten i dit hjem til en høj temperatur. Selvom det aldrig er ideel til at sidde i et koldt hus, kan omkostningseffektive løsninger som bærer varme hjemmesko og tilføjer et ekstra lag af tøj i vintermånederne vil betyde, at du sænke temperaturen i din termostat, hvilket vil reducere gas forbrug. Derudover angive din termostat, så huset er køligere om natten og i løbet af arbejdsdagen, når ikke du hjemme.

Ovnen alder

Som er tilfældet med gamle biler, er gamle ovne ikke altid effektive. En gammel bil kan have utætheder, føre til dårlig gas kilometertal, mens en gammel ovn mister effektivitet over tid. Måle effektiviteten af en ovn er vanskeligt, men hvis du er bekymret over en alder af din ovn, har en eller flere teknikere besøger dit hjem for at teste den ovn effektivitet.

Ovnen størrelse

At have for stor er en ovn til størrelsen af dit hus et fælles problem, ifølge Canada realkredit og bolig Corporation. Når ovnen er for stor, vil det producere varme i en kort tid, men undlader at nå et niveau, hvor produktionen er effektiv. En mindre ovn, i mellemtiden, vil køre længere, men på en mere optimal plan, forårsager mindre affald.

Ovnen effektivitet

Selvom moderne ovne er ofte betydeligt mere effektiv end ældre modeller, er det stadig muligt at have forskellige grader af effektivitet i ovne. Kig efter energi rating af din ovn, som ofte vises på en mærkat med en header som EnerGuide eller Energy Star. Denne information vil afsløre, om din ovn er midt- eller høj effektivitet. Hvis det er kun midten effektivitet, er dette en sandsynlig årsag til ovnen brænder mere gas, som du gerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com