Hvorfor er min ovn rygning?

November 18

Ovn madlavning er en fantastisk måde at gøre lækre måltider. Det kan også hjælpe dig med at spare penge ved hjælp af lange, langsomme madlavning til at hjælpe mør billigere udskæringer af kød. Ovne, der ser en masse brug kan udvikle problemer, dog, og du kan komme til at spørge, hvorfor din ovn er at ryge så meget. Tag et øjeblik til at undersøge et par spørgsmål.

Årsager til ovn rygning

En af de mest almindelige årsager til rygning er fedt sprøjtede på vægge og gulv af ovnen. Dette kan forekomme efter ristning kød med en høj procentdel af fedt. Efter et par madlavning sessioner, dette lag af fedt begynder at lave mad sammen med den nuværende måltid, oprettelse af røg og en ubehagelig lugt af brændt fedt. Nye ovne kan også ryge på første brug, ifølge PremierRange. Dette vil løse efter et par madlavning sessioner. Rygning kan også opstå, når bøf, der indeholder en masse af fedt er placeret for tæt på elementet bagende. Prøv at placere den bagende bakke lidt længere fra elementet.

Selvrensende ovne

Hvis du har en selvrensende funktion på din ovn, brug det ofte til at fjerne fedt og brændt mad, der ophobes på væggene i ovnen. Følg anvisningerne i din instruktionsbog. Selvrensende ovne generelt har en låsemekanisme, der holder ovndøren sikkert lukket mens høje temperaturer brænder ud af madrester. Den selvrensende cyklus kan tage så lang tid som 4 1/2 timer. Lad det køre for fuld cyklus for at mindske resterne til en fine aske og fjerne aske med en fugtig svamp. Stumper af kage på fødevarer kan flamme lidt under rengøring cyklus. Forsøg ikke at åbne døren for at lægge det ud men tillade rengøringscyklussen til slut.

Manuel ovn rengøring

Hvis du ikke har en selvrensende funktion på din ovn, bruge en manuel metode. En række af ovn-rengøring produkter er på markedet til at gøre dette job lettere. Disse produkter indeholder skrappe kemikalier, der kan brænde huden og forårsage respiratorisk irritation. Brug gummihandsker og åbne et nærliggende vindue til frisk luft. Spray produktet på og vente 20 minutter. Tørre det af med en svamp, skylning svamp efter hver tørre. Sikre du fjerne alle kemiske rester fra overflader ved at skylle med rent vand efter rengøringen. Du kan også fjerne brændt på mad ved at dække det med en klud dyppet i ammoniak i en cool ovn, ifølge University of Florida professor Mary N. Harrison. Lad det trække i 30 minutter og skyl ud med rent vand.

Ovn forholdsregler

Rengøre din ovn efter madlavning en parabol, der indeholder en stor mængde af fedt eller sauce, der kan efterlade et lag af snavs på ovnen overflader. Rengøring af ovnen vil holde madrester fra antændende eller give en brændt smag til kogte varer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com