Hvorfor er min plæneklipperen skære Bits af græs?

April 5

Hvorfor er min plæneklipperen skære Bits af græs?

Opretholde en frodig, er velplejet græsplæne ikke så nemt som det ser ud. Græsstrå unddrage ofte plæneklipperen vingerne, efterlader en fragmentarisk, ujævne udseende. Ujævnt terræn og kuperet sektioner kan være en udfordring selv for den mest erfarne havearkitekt eller boligejer. Ved hjælp af det rigtige udstyr og at sikre, at det er holdt i god orden er vigtigt. Der er også optimal slåning metoder til følge for at sikre, at din græsplæne holdes ser sit allerbedste.

Plæneklipper typer

Rotorklippere er mere almindeligt set i bolig applikationer end de større og dyrere cylinder slåmaskiner anvendes af mange landskab vedligeholdelse virksomheder. Spinning bladet af en Rotorklipper bevæger sig parallelt med græs overflade, og kan bruges effektivt på længere græs med en simpel Repositionering af plæneklipperen dækket ved hjælp af løftestænger placeret på hjulene. Fremad-motion cylinder plæneklipperen vinger kan give dig en mere færdigt look, men de er ikke særlig effektive, når din græs bliver alt for lange.

Kniv slibning

Alle plæneklippere kræver skarpe knive til at producere en ren, endda klippe. Vingerne bør skærpes årligt for de bedste resultater. Roterende vinger kan fjernes og taget til en skarpere professionel eller skærpet hjemme efter fabrikantens specifikationer. Cylinder plæneklipper vinger skal skærpes på plads og på maskinen ved hjælp af specialudstyr. Der tages derfor cylinder Græsslåmaskiner til en professionel plæneklipperen forhandler for årlige kniv skarphed.

Terræn overvejelser

Hvis det område, du har til hensigt at klippe har stejle bakker eller ujævnt terræn, er en roterende push plæneklipperen udstyret med en to-takts motor bedst. I disse maskiner, er gas og olie blandet sammen før tanken er fyldt. Denne konfiguration giver mulighed for motoren smøring trods kuperet terræn. Da push slåmaskiner ikke har typisk oliepumper, en fire-takts motor, der kører på gas alene har tendens til at skære på bakkerne fordi motorolie ikke er at nå stemplerne.

Andre overvejelser

Klippe din plæne bør ikke behandles som en race. Bevæger sig med en langsommere, vil selv tempo tillade din plæneklipper vinger til at gøre deres arbejde mere effektivt. Skære græs mens det er vådt er hårdt på din plæneklipper og kan producere sammenklumpe og ujævn skår i din plæne. Variere skæreretningen med hver slåning session for at holde din græs fra liggende i én retning. Forsøge at fjerne ikke mere end en tredjedel af længden af dit græs vinger til at undgå at stresse din plæne.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com