Hvorfor er min Rhododendron blade dør?

February 18

Hvorfor er min Rhododendron blade dør?

Rhododendron er populære blomster på grund af deres store, prangende forår blomster. Men deres skønhed er betydeligt skæmmet til tider af blad infektioner, der forårsager spotting, udviser og tidlige bladtab. Disse forhold forekommer af en række årsager.

Funktioner

Leaf spot sygdom er karakteriseret af grimme pletter eller blade tab. En lidelse kaldet blad scorch årsager stedsegrønne blade til at blive brune i løbet af vinteren eller foråret. Rhododendron blade krøller indad og visnesyge hvis planter er inficeret med Phytophthora root rot, og blade dør på bestemte brancher på grund af en tilstand kendt som Botryosphaeria dieback.

Årsager

Bladpletter er forårsaget af flere forskellige typer af svampen f.eks. Septoria arter, blandt andre. Leaf scorch opstår som følge af vinteren skade. Phytophthora svampen er en jord patogen, der dræber rødderne af træer før udvikler sig til blade. Endelig, Botryosphaeria svamp inficerer sårede plantevæv.

Forebyggelse/løsning

Leaf spot er normalt kosmetisk, men bruge en fungicid såsom kobberhydroxid, hvis anlægget begynder at kaste blade. Forhindre vinter brænde ved at plante Rhododendron i mindre blæsende områder. Undgå rod rot ved at plante Rhododendron i veldrænet jord. Ingen kemiske behandlinger er tilgængelige til at helbrede inficerede planter. Behandle Botryosphaeria dieback af beskæring døende grene og undgå hårdhændede behandling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com