Hvorfor er min støvsuger rygning?

May 31

Hvorfor er min støvsuger rygning?

Støvsugere kan rense et område hurtigt. Men hvis de ikke ordentligt vedligeholdt eller bruges godt, de kan producere røg og en dårlig brændende lugt. Fejlfinding og vedligehold din støvsuger til optimal ydeevne.

Bælte problemer

En brændende og røg lugt kommer fra bæltet. Når elementer såsom kabler, ledninger og andre store genstande er fanget i pensel rullen, kan det ikke til at rotere. Da pensel rullen forsøger at rotere, begynder det at producere røg og en brændende lugt.

Løsning

Flytter store objekter og kabler fra pensel rulle. Fjerne bæltet og genindsætte den. Hvis selen er slidt op eller beskadiget, erstatte det ifølge instruktionerne i din støvsuger instruktionsbog.

Vedligeholdelse

Fjerne hår, støv og andet snavs fra pensel rulle. Tømme vakuum pose eller tank, før den er helt fuld. Udskift dit luftfilter mindst en gang om året. Hvis din støvsuger bruger et HEPA filter, erstatte det hver seks til otte måneder. Hvis du bruger en dunk tomrum, tømme beholderen før den er helt fuld. Afhængig af din vakuum model skal du tømme det to til tre gange om året.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com