Hvorfor er min Texas Mountain Laurel kaste blade?

February 15

Hjemmehørende i Nordamerika, Texas mountain laurel (Sophora secundiflora) er en stedsegrøn busk, der vokser til en højde mellem 15 og 25 fødder. Det er generelt resistente over for alvorlige skader fra skadedyr og sygdomme, men en moth larve form forårsager afgivelse af blade.

(Ref 2)

Sophora orme

Sophora orme (Uresiphita reversalis) er orange eller grønne larver prydet med hvide hår, der rager fra mørke pletter på kroppen. Måler ca 1 tommer i længden når vokset, sophora orme spin webs på Texas mountain laurel ud over kaprifolier og foder i grupper, til sidst breder sig i hele hele anlægget. De forlader typisk Texas mountain laurel at omdanne til voksne på nærliggende strukturer, producerer to generationer om året.

Larver

Fodring larver resultaterne i Texas mountain laurel kaste blade. De først angribe bud væv af unge blade før man går videre til ældre blade og stilke, i første omgang forårsager små huller inden for margenerne i bladene, så skader på kanterne. Bladene krøller og vokse på en fordrejet måde før slippe. Til sidst, vokse larver ind i deres voksne form, den pyralid moth.

Management

Sophora orme typisk kræver ikke kemisk kontrol, som de skader, de forårsager er sjældent stor nok til at berettige sådanne aktioner. Unge planter kræver dog nogle forvaltning. Pesticidet kun gælde for umodne blade hvor larverne foder, som de skal indtage giften. Behandling bør ske kun efter æggene og orme vises normalt i begyndelsen af sommeren.

Miljø

Som med alle planter, kan miljømæssige og kulturelle spørgsmål resultere i skader i blade og kaste bladene. Texas mountain laurel kræver fuld sol eller delvis skygge i jord, der er godt dræning. Unge træer er særligt modtagelige for intens sommersolen, der skader blade. På grund af den omfattende rodsystem af Texas mountain laurel udholde træer, der kan transplanteres generelt sundhedsspørgsmål. Planten trives bedst i amerikanske Institut for landbrug plante hårdførhed zoner 7B gennem 10A.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com