Hvorfor er min tørretumbler sætte Rust pletter på tøj?

December 24

Hvorfor er min tørretumbler sætte Rust pletter på tøj?

Da tøjtørrere er beregnet til blot tørre emner i stedet for rene og vaske dem, kan det komme som en overraskelse til brugere, når varerne kommer ud forurener mere end når de gik. For eksempel, hvis elementer er at få rust pletter efter at være i tørretumbleren, er det tid til en lille undersøgelse og fejlfinding til at løse situationen.

Luftkanal

Den primære årsag til at en tørretumbler indskud rust pletter på elementer er rust i tørretumbleren, der overfører til tøj. Det første sted at tjekke er luftkanal, som er placeret i højre side af den bageste del af tørretumbleren. Brug en gammel håndklæde til at tørre luftkanal ren. Hvis rust kommer ud på håndklædet, afbryde strømmen til tørretumbleren og bruge rust remover til at rense luft ventilationskanal. Aftørre ren igen før tørring elementer.

Drum sæler

Hvis sæler langs kanterne af tørretumbleren er foldet over og der er rust ligger langs sæler, kan denne rust gnide på tøj, der bliver fanget i sæler. Der er sæler i den bageste del af tromlen. Justere sæler, så de ikke er foldet over og gnid en klud langs sæler. Hvis rust kommer ud, bruge rust remover og derefter en ren, fugtig klud til at fjerne eventuelle rester.

Overbelastning

Et af de mest almindelige problemer med tørretumblere kommer fra overbelastning, som kan forårsage tørretumbler støj, vibrationer og dårlige tørring resultater. Det kan også forårsage rust pletter, hvis karret er så fuld, at varerne får skubbet langs sælerne under tørring, at få farves. Holde belastning størrelser til en moderat niveau og rense sæler som en forebyggende foranstaltning.

Rusty tromle

Hvis tromlen selv er rusten, er det muligt at rense det ud med en rust fjernelse produkt. Men hvis tromlen er overdrevent rusten, kan det være ud over rengøring og kræve erstatning. Glider i tørretumbleren kan også være iført ud, som forårsager tromlen til at falde lidt under brug, tillade tøj at blive fanget i kraterets tørretumbler. Hvis der er rust inde i tørretumbler huset, overdrager dette til varerne. Hvis rengøring af karret, sæler og luftkanal ikke løser situationen, skal du kontakte tørretumbler producenten for service rådgivning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com