Hvorfor er min ukrudt æder GTI 17XP lækage Gas?

May 26

Utætte gas på dit ukrudt æder GTI 17 XP er et alvorligt problem, som kan starte en brand og ødelægge din motor. Hvis du bemærker en gas lækage, selv en lille en, stoppe motoren straks og lokalisere kilden til din lækage. Brændstofsystem skal fungere ordentligt, skal opretholde en lufttæt forsegling med motoren, og en brudt forsegling er ofte årsag til de fleste gaslækager.

Løs brændstof slanger

To brændstof slanger tilsluttes brændstoftanken karburatoren. Disse slanger udarbejde brændsel og slette overskydende brændstof. De opretter forbindelse til fjorden og rest ventilerne på karburatoren, som er to metal dyser. Disse slanger skal forsegles helt omkring karburatoren dyser. Hvis du udskiftede brændstof linjer og de var ikke presses helt mod dyserne, kan så luften gradvist opbygge og forårsage en lækage i systemet. Hvis du udskifter brændstof slanger, bruge en presse væske, der vil hjælpe med at oprette og afholde en lufttæt forsegling omkring karburatoren. Også skal du ikke bruge nogen metal redskaber når du skubber slangerne på plads, som disse værktøjer kan briste linjerne.

Huller i brændstof slanger

Huller, men lille i brændstof linjer vil skabe lækager ikke bare på hul men andetsteds, da trykket i karburatoren dråber og cyklussen bliver ude af balance. Brændstof slanger vil få våde og tørre, gradvis faldende og kontraktindgåelse med gentagen brug. Når slanger bliver gammel, begynder huller vises. En sten eller anden skarp genstand kan ramte den linje, også forårsager et hul.

Karburator problemer

Hvis karburatoren er ikke trække i brændstof og skubbe det ud konsekvent, en backup kan opbygge et sted i en af karburatoren tre kamre. Hvis dette sker, vil brændstof komme ud enten på forbindelserne eller omkring seglet med motoren. Blokerede dyser og beskidt boringer vil forårsage sikkerhedskopier. En forkert siddende brændstof inlet nål og løftestang arm vil lade i for meget brændsel, som kan også forår en lækage eller andet sted i systemet.

Utætte pakninger

Karburatoren har en pakning på for- og bagside, hvor det forbinder til motoren og luftfilter. Som slanger, vil disse pakninger efterhånden udvide og skrumpe gennem årene. Når pakninger får alt for tørre, vil de begynde at sprængning under motorens pres. Disse lækager kan være mere alvorlige, som brændstof kan haste ind i cylinderen, forårsager skader i andre dele af motoren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com