Hvorfor er min Zucchini dreje gule på anlægget?

April 23

Hvorfor er min Zucchini dreje gule på anlægget?

Zucchini er en fælles sommer grøntsager, der er så nemme at dyrke mange mennesker ende med en overflod af denne squash. Men sygdomme kan angribe planterne og den unge squash til bliver gule.

At identificere problemet

Hvis din zucchini bliver gule og visner før de udvikler sig fuldt ud, kan dit anlæg har zucchini yellow mosaic virus (ZYMV). Denne sygdom var identificeret kun i 1981, så lidt er kendt om det, men det forårsager planter blive forkrøblet og udvikle en gul mosaik mønster og misdannede blade. Frugt kan danne knopper, bliver gule og undertiden knæk.

Forebyggelse af ZYMV

University of Connecticut hjemmeside anbefaler køb squash frø, der har været avlet til at modstå virussygdomme. Kontrollere ukrudt og bladlus, der kan sprede sygdommen. Kan ikke håndtere dine planter mere end nødvendigt, fordi du kan sprede virus fra plante til plante på dine hænder eller handsker.

At slippe af med bladlus

Dette insekt forårsager ofte plantesygdomme at sprede. Hvis en infestation er svær, kan bladlus skader forårsage zucchini bladene til at krølle og drej til gul, og plante svaghed resultater i dårlig frugt. Spray med insekticid sæbe når planter ikke er i fuld sol. Bruge en sæbe spray flere dage i træk, indtil du ser ingen yderligere tegn på denne lille, soft-karrosseri insekter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com