Hvorfor er mine tomat blomstrer brækker ved albuen?

March 20

Hvorfor er mine tomat blomstrer brækker ved albuen?

Blomstrer på din tomatplante (Solanum lycopersicum) vil bryde ud og falde, hvis de ikke bliver bestøvet. Disse årlige planter har selvbestøvende blomster, der er stærkt påvirket af deres miljø og tilgængelighed af næringsstoffer og vand. Vanding din tomatplanter dybt, før de begynder at producere blomstrer bidrager til at fremme et sundt rodsystem, der kan reducere bloom drop forårsaget af næringsstof - og vanding-relaterede spørgsmål.

Miljø

Miljøet omkring din tomatplanter kan forårsage din tomat blomstrer at afbryde uden producerer frugt. Air temperaturer over 85 grader Fahrenheit i løbet af dagen eller 70 F natten over en periode på flere dage kan forårsage tomat blomstrer til at falde. Overdrevent høje eller lave niveauer af fugtighed kan forhindre din tomat blomstrer fra selv befrugtende og få dem til at bryde og slip. Den ideelle luftfugtighed er 40 til 70 procent. Hvis fugtighed omkring dine planter er for lav, kan du mist planterne med vand for at fremme befrugtning.

Bestøvning

Tomat blomstrer befrugtes, når pollen er overført fra de mandlige kønsorganer af blomsten til de kvindelige organer. Tomatplanter er normalt bestøvet, når vinden eller et insekt slag pollen løs inde i hver blomst. Indendørs tomatplanter lider ofte bryde blomstrer, fordi de er beskyttet mod insekter og vinden. Disse blomstrer kan forblive ubefrugtede, forårsager deres blooms til at falde ned uden at producere frugt. Hvis du voksende indendørs tomater, kan du forsigtigt ryste stængler bærer nyåbnede blomstrer for at befrugte dem. Dette simulerer kraften af vinden og hjælper med at fremme bestøvning.

Pleje

Store mængder af kvælstof i jorden fremmer væksten af stængler og blade på bekostning af blomster og frugt. Undgå at anvende gødning med en koncentration af nitrogen over 5 procent, mens dine tomater blomstrende; højere niveauer kan forårsage dine planter til at droppe deres blooms og begynde voksende stængler og blade. Tomatplanter har også brug for regelmæssig vanding når deres blomstrende periode falder sammen med varmt vejr. Dine tomater skal vandes dybt og jævnt, så godt som ofte nok til at forhindre, at jorden tørrer ud.

Frugtsætning

Tunge afgrøder af frugt stamme ressourcer af en tomatplante. I mange tilfælde har tomatplanter ikke adgang til nok næringsstoffer til at støtte alle de frugter og blomstrer, de producerer. Hvis din tomatplante producerer allerede en bountiful høst tomater, er det normalt for nogle blomstrer til pauser ud uden at bære frugt. I de fleste tilfælde, vil problemet gå væk, når du begynder at høste nogle af frugten fra vinstokken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com