Hvorfor er mine tomater i mine Potter dreje gul?

March 18

Når voksende din egen mad planter hjemme, regelmæssigt inspicere frugt anlægget producerer for kontrollampe tegn på sygdom, mug og svampe infektioner, invasive ukrudt og andre lidelser. Container-dyrket tomater, for eksempel, vil typisk vise symptomer på et eller flere af disse betingelser på tomaterne, selv. Spotte disse symptomer og lære at kontrollere de betingelser, som symptomerne er forbundet kan gå langt i at beskytte sundheden for din tomatplanter.

Gul tomat frugt

Nogle tomat varietals er naturligvis gule på grund af lavere frugt syrer; andre røde varietals bliver gule, lige før de angiver, at de er modne ved dreje rød. Men hvis du bemærker en ensartet mønster af røde tomater dreje gule når de skulle, dette kunne være en indikation af flere tomat problemer. Tomat spottet visnesyge eller impatiens nekrotisk spotte tospoviruses kan ofte forårsage gule pletter på tomat frugt. Stinke bugs, blad-footed bugs eller andre insekter også feed på tomater og lad gule pletter i områder hvor de har fodret på frugt.

Diagnose

En præcis diagnose afhænger anerkende andre symptomer forekommer sammen med gulnet frugt. Stinke bugs kan ofte ses rejser på tværs af dele af tomatplante, og som navnet antyder, frigive en offensiv lugt som en forsvarsmekanisme, når de håndteres. I tidlige modning stadier, vil du først bemærke en pinpoint-sized mørk farvet hul omgivet af en misfarvet området, der udvikler sig til store gule pletter som tomat kommer til fuld modenhed. Tomat spottet visnesyge eller impatiens nekrotisk spotte tospoviruses symptomerne begynder som mørke brune og lilla pletter på bladene. Cankers form på stængler og blade begynder at visne. Tilstedeværelsen eller fraværet af disse yderligere symptomer bør støtte i din endeligt anerkende den lidelse, der angriber din tomatplanter.

Tilgange til kontrol

Kontrolmetoder afhænge helt af den lidelse, du har identificeret som årsag til de gulnede frugt. Insekt problemer behandles først med naturlige metoder såsom indførelsen af parasitter og rovdyr eller ukrudtsbekæmpelse (ukrudt er en foretrukne grobund for tomat plante insekter). Sygdomme der mest effektivt styres ved beskæring fra inficerede blade og frugter og bortskaffe det straks. I ekstreme tilfælde, overveje trækker op de syge planter og erstatte dem med sygdom - og insekt-resistente tomat sorter. Kemiske fungicider og insekticider kan betragtes som en sidste udvej.

Andre overvejelser

Brugen af syntetiske kemiske fungicider og insekticider skal altid behandles med ekstrem forsigtighed, især når de anvendes til næringsplanter, på grund af de iboende sundhed og miljømæssige risici forbundet med brugen af disse kemikalier. Købe kemiske behandlinger, der er designet til at styre de nøjagtige art af insekt eller nøjagtige sygdom, der angriber din tomatplanter og en, der er godkendt til brug på tomatplanter. Følg instruktionerne ansøgning omhyggeligt at undvige potentielle miljørisici grund til overforbrug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com