Hvorfor er mit japansk ahorn træ dreje Brown?

November 22

Hvorfor er mit japansk ahorn træ dreje Brown?

Japanske maples vokse i hele Nordamerika, Europa og Asien og er ofte plantet til dekoration eller skygge. Disse små til mellemstore træer er relativt hårdføre og tolerante, hvilket gør dem en fælles valg til yards og landskabspleje. Men maples er sårbare over for flere lidelser, der forårsager deres løv at vende brun, og i sidste ende dø. Barske vejr, forurenende stoffer og infektion er kun et par af de potentielle årsager til denne betingelse.

Leaf Scorch

Eksponering for ekstrem varme eller sollys skader ahorn træ blade og forårsager en tilstand kaldet blad scorch. Det er mere almindeligt, at ahorn træer i varmere regioner, herunder USA 's sydstater, i sommermånederne. Leaf scorch begynder når træets udsatte ydre blade blive brune i kanterne. Et alvorligt tilfælde af blad scorch kan visne indre blade eller forårsage brune pletter på en træstamme.

Jord kemi

Ahorn træer vokser i urban eller forstad lokationer er underlagt pludselige ændringer i jord kemi. Anvendelsen af herbicider og pesticider kan medføre øjeblikkelig blad skader, hvis der anvendes direkte eller lang sigt skader som forurenende jord og vand. Gaden salt kan også forurene jord eller lokale vandforsyning og forårsage en ahorn træ at tabe bladene eller andre nye vækst.

Roden skader

Root skaden er en anden top årsag til ahorn blade forfald og er særligt vanskelige at diagnosticere. Hvis en root ombrydes omkring en større hovedrod, vil det i sidste ende kvæle og forhindre transport af næringsstoffer og fugt til træet. Denne tilstand kaldes girdling og det kan dræbe fuldt udvoksede ahorn træer. En ahorn træ med girdled rødder vokser med en nedsat sats og kan begynde at miste sin yderste stængler og blade, som bliver brune og til sidst visner.

Tar Spot sygdom

Maple arter er sårbare over for en infektion kaldet tar spot sygdom, som forvandler blade, grene og stammer en mørk brun farve. Denne lidelse er faktisk et angreb af svampe, fra slægten Rhytisma, og udgør lille risiko for træets sundhed. Denne infektion alvorligt mindsker en træ æstetiske værdi og overlever kolde vintertemperaturer ved at integrere i sin vært blade og bark. Gartnere bekæmpe denne svamp ved helt at fjerne og ødelægge døde eller døende løv under sent falde og vinter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com