Hvorfor er mit køleskab lugt som Freon?

February 6

Hvorfor er mit køleskab lugt som Freon?

Freon er navnet for en kemisk kølervæske bruges i mange køleskabe opererer i hjem over hele landet. Når køleskabe udvikle lugt ligner nyslået græs, kan utætte Freon fra rør eller opbevaring komponenter være årsagen. Freon kan også bære olie eller metallisk lugte fra mekanismer eller andre bevægelige komponenter inde i køleskabet.

Fastsættelse af skyldige

Freon er et kemikalie, der er tungere end luft og vil ophobe sig rundt i bunden af dit køleskab først før sprede ind i resten af dit hjem. Hvis du opdager en kemisk lugt fra dit køleskab, knæler ned ved siden af apparatet og se om lugten bliver stærkere eller forbliver den samme. En stigende kemiske lugt betyder sandsynligvis Freon er det stof, der siver ud fra dit køleskab. Hvis lugten er stadig med den samme intensitet eller svækker, kan den fejlende lugt kommer fra inde i dit køleskab eller resultatet af en fejlfunktion i køleskabets interne komponenter.

Frosne fordamperfladen

En frossen fordamperfladen kan forårsage ubrugte fugt at lække fra dit køleskab. Disse vanddråber kan bære en græs lugt fra kogende Freon i spolen. Regelmæssig afrimning af dit køleskab fordamperfladen er nødvendig for at forhindre coil fra helt nedfrysning med for meget is og hæmme dets drift. Freon kan forårsage frost til form på spolen inden for minutter, at gøre afrimning spolen en smart betyder at kontrollere dit køleskab Freon niveau. Hvis du lader dække off fordamperfladen og ingen frost formularer, er der utilstrækkelig Freon i enheden.

Punkteret fordamperfladen

Hvis du har forsøgt at fjerne is fra dit køleskab fordamperfladen med en kniv eller en anden skarp genstand, kan du have punkteret spolen. En beskadiget fordamperfladen vil lække Freon forbrændingsgasserne i den grasslike lugt fra enheden. En personlig inspektion af spolen er alt, hvad der er nødvendigt at bekræfte punktering. Du bliver nødt til at købe en ny fordamperfladen for apparatet, som kan koste op til et par hundrede dollars afhængigt af den specifikke coil dit køleskab behov.

Utætte rør og sæler

Over tid, kan kølemiddel slanger og sæler svække og udvikle revner eller utætheder. Aktive Freon i dit køleskab kan lække gennem disse åbninger og forårsager en kemisk duft at ophobe sig i nærheden af apparatet. Et køleskab reparation professional har at bruge en piercing ventil til at bestemme presset af kølemiddel i enheden for at måle omfanget af enhver lækage i systemet. En tilstrækkelig stor lækage vil påvirke dit køleskab evne til at holde mad produkter, koldt eller frossen, som vil bidrage til den lugt kommer fra apparatet i en helt anden måde.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com